Adınız:Burak
Yaşınız:17
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:5-6 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Önceden de birkaç kez görev aldığım bu forumda tekrardan herkese yardım etmek ve forumun düzenini sağlamak için ileriki görevlere ulaşmak istiyorum. Teşekkürler.
Adınız:Metehan Yasin
Yaşınız:17'den gün alıyorum.
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:8-9 arası
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Ortalama 3.5 senedir MH'ye üyeyim ve kullanıcıların ortalama hareketlerini, huyunu, suyunu vb çok iyi biliyorum usulüme en uygun şekilde kullanıcılara yönelik yararlı konular açacağıma güveniyorum.
Adınız:Berke
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):Evet Bazı arkadaşlarımın sitelerinde görev yaptım eskiden.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:8-12 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Foruma 3 Yıldan fazla bir süredir üyeyim.Burada üyelere yardımcı olmak ve forum içinde katkıda bulunmak istiyorum.
Adınız:Berke
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):Evet Bazı arkadaşlarımın sitelerinde görev yaptım eskiden.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:8-12 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Foruma 3 Yıldan fazla bir süredir üyeyim.Burada üyelere yardımcı olmak ve forum içinde katkıda bulunmak istiyorum.
Adınız:Mirhan
Yaşınız:20
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:3-4saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: paylaşmak güzeldir forumda ki arkadaşların işine yarayacak her türlü ne olursa olsun konu paylaşmak ve sorunlarına çözüm bulmak
Adınız:Mirhan
Yaşınız:20
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:3-4saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: paylaşmak güzeldir forumda ki arkadaşların işine yarayacak her türlü ne olursa olsun konu paylaşmak ve sorunlarına çözüm bulmak
Adınız: Ahmet
Yaşınız: 19
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):Birçok Sitede Kısa süreli yaptım evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: İnsanlara 'Doğru' Bilgiyi aktarmak beni mutlu ediyor
Adınız:
Hasan
Yaşınız:
19
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):
Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:
2-4 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:
Daha önce Görev yaptım burada,son senemden dolayı bırakmak zorunda kaldım artık önümde bir engel kalmadı,insanlara hizmet etmekte zevk alıyorum,karşılığını alınca kendimi daha motivasyon sahibi hissediyorum,Teşekkürler.