Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Enes
Yaşınız: 28
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Evet.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 5-7 saat, bazı günler ise daha da artabilir tabi ki. Genellikle evden çalıştığım zamanlarda.
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR.
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: İngilizce bölümü için başvurmuyorum, ama ingilizce seviyem B2 düzeyindedir, ihtiyaç halinde tabi ki yardımcı olurum.
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Donanım bilgimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum, windowsun her alanına hakimim diyebilirim. İşim gereği yazılımla da ilgileniyorum(C#, C, C++, Python, çok az da JS.), o konuda da belli başlı kullanıcılara yardımımın dokunacağını düşünüyorum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: MH'de yaklaşık 4-5 senedir bulunuyorum, forumun kurallarına gerektiğince aşinayım, kurallara uymayanları çokca raporlamamda mevcut. Herhangi bir yetkim olmadığı zamanlarda bile elimden geldiğince kullanıcılara yardımcı olmakla meşguldüm, bu görevi alınca daha da artacağını düşünüyorum. Birçok kullanıcıya gerektiğinden daha açık ve anlatılabilir bir dille yardım edebileceğime inanıyorum. Teknik olarak her kesime yardımcı olabileceğime inanıyorum.