Editör Başvurusu
spam fighter da olabilir
Adınız: Taha
Yaşınız: 25
Geçmişte forumlarda görev yaptınız mı?(Evet / Hayır):
Evet başka teknoloji forumlarında çok eskiden ufak çaplı kısa yazı editörlüğü ve mod olarak görev yapmıştım
Günlük ortalama siteyle ilgilenebileceğiniz süre:
3-4 saat arası ancak günlük yoğunluğuma göre değişkenlik gösterebilir.
Neden bu sitede yönetici olmak istiyorsunuz?:
Forumda yeni üye olmuş arkadaşlara yardim etmeyi seviyorum ve yeni üye arkadaşlar özellikle efsane üye olduğum için özelden bana bizzat üyelik hakkında ve hile hakkinda yazıyorlar ,bende elimden geldiğince bilgim dahilde forumda özel konuşmadan ve discord danyardımcı oluyorum ayrica forumda kendim bilgilendirici ve bilgi verici konuları bulduğumda arada paylaşıyorum
Çoğu zaman forumda yaptığım troll ve komik editlerimi herkes bilir.eğlence amaçlı küçük grafik editleri paylaşımları yapabilirim ,eglence amaçlı
Daha önce den de kısa süreliğine forumda editörlük yapmıştım fakat vaktim olmadığı için bırakmak zorunda kalmıştım.
editörlük olmasa bile
spam fighter görevi olabilir
forumkonularındaki spam ve flood yorumları en iyi şekilde takip edebilirim,forum kurallarını bildiğim için ve forum için spam ve flood yorumlara,konulara hakim olduğudumdan dolayı yetki verilirse spam ve flood cevapları ayırabilirim.
editötlük yerinde spam fighter da daha uygun olabilir.
support olarak da başvuru yapacaktım ,teknik bilgim yetse de yardım teknik konulara yetişemem diye düşündüğümden dolayı support başvurusu yapmaya biraz çekindim
Herkese iyi forumlar dilerim.