yenilenir gibi reis top10 na giren zannetmem kalkması söz konusu olamazNetflix platformunda olan How i Meet Your Mother, Friends ve Modern Familiy dizileri 31 Aralık 2021 de Lisans süreleri bittiği için kalkıyor Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz Sizce lisans Süreleri uzatılmalı mıydı 2021 de bile HIMYM hala TOP10 a girmeyi başarabiliyor
hangi platforma gidebilir kifarklı bir platformda paylaşılacağından eminim benim için de öneri oldu izlemek için dizi arıyordum
bir platforma yayılacağından değil örnek:d*z*p*l gibi bir site üzerinde izlenmeye devam edileceğini düşünüyorum tabiki oradan kaldırılma ihtimali varmıdır onu da bilmiyorumhangi platforma gidebilir ki
evet oralarda zaten bunlar mevcut başka sitelerde de mevcut ben lisans olarak demiştimbir platforma yayılacağından değil örnek:d*z*p*l gibi bir site üzerinde izlenmeye devam edileceğini düşünüyorum tabiki oradan kaldırılma ihtimali varmıdır onu da bilmiyorum
netflix istenilen parayı ödememiş disney+ da daha fazlasını teklif etmiş şuan lisansı disney+ daNeden geri yenilemesinler, vardır bir bildikleri.
O zaman geri alamazlar :^netflix istenilen parayı ödememiş disney+ da daha fazlasını teklif etmiş şuan lisansı disney+ da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?