Merhabalar, öncelikle fikirlerinizi uygun üslupla ifade ettiğiniz için teşekkürler. Sorunuzun cevabına gelince, böyle bir şey şuan için pek mümkün gözükmüyor. Bu sektör öyle bir sektör ki, bir gün kralken ertesi gün vezir olabilirsin. Her gün kendini geliştirmen lazım. Biz bile ister istemez kendimizi geliştiriyoruz, bizim takımda kendini en az geliştirebilen kişi benim ne yazık ki. Gerek üniversite, gerek geçim dertleri gerek başka oyunlarla uğraşmaktan sosyal yaşantımı hiçbir şekilde yaşayamıyorum. Üniversiteden dolayı da istediğim şekilde yazılıma odaklanamıyorum. Takımdaki / sitedeki dostlarımız ve diğer yakın yönetici arkadaşlarımıza gelirsek onlar kendilerini geliştiriyor fakat bendeki bazı kriterler onlarda da var. Mesela onların da neredeyse sosyal yaşantısı yok. Yaklaşık 1-2 haftadır LeftSpace LoL için platform geliştiriyor, Maskeli ve ben BDO ile uğraşıyoruz. Pika & Rexy reversering işleriyle ilgileniyorlar, son birkaç haftada PUBG LITE, PUBG ve LoL LazySharip gibi private hileleri crackleyip hizmetlerinize sundular. Ek olarak sitemiz için kendi yapımları olan Black Squad hilesini çıkardılar. Bunları neden anlatıyorum, zamanın bizim için bile ne kadar kısıtlı olduğunu anlaman için. Eğitim vs işlerine girişebilecek kadar vakti olan birini aramızda tanımıyorum ne yazık ki. Kaldı ki bu eğitim işleri oldum olası bana saçma geliyor. Eğer bu işlerle ilgilenmek istiyorsanız ve ingilizceniz iyi ise zaten Unknown Cheats gibi sitelerden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Sıfırdan eğitim konusu değil de, bizim işimize yarıyan internette bulunması zor olan src leri, sdk ları, fonksiyonları zaten yer yer LeftSpace ve ben türkçe olarak paylaşıyoruz. Şuanki içeriklerin yeterli olduğunu düşünüyorum. Konu kilit.