Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternette ücretli yazarlık yapabilirsiniz üstelik diğerlerine nazaran daha kolay sadece dil bilgisi ve birazcık SEO bilgisi ile güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
Yapabileceğiniz diğer şeyler:
- Yazılım (oyun sunucuların eklenti falan kodlayabilirsiniz örneğin.)
- Grafik (banner, icon vs tasarlayıp satabilirsiniz)
Sosyal medya ile uğraşabilirsin.Araç alım satımı yapabilirsin.Borsa pek önermem sabırsız insan sadece kaybeder yinede oraya yatırım yapabilirsin.Kripto olabilir.Oyunlardan hesap kasıp satabilirsin vs. vs. seçenek çok fakat yapabilmek önemli. Ben her ay 100doları tl bandında hesaplayıp borsadan hisse alıp kenara atıyorum ve gerçekten katlıyor o parayı.Bunu yapacaksan 8/10yıl gibi uzun dönemler için yapmalısın bir anda kazanamazsın.Uzun vade için örnek olsun diye yazdım ytd
Emlak işine gir seyyar olarak ev bağla. 1 Kiralık daire versen 1 daireden komisyon alsan en kötü daire nerde olursak olalım bu devirde 7 liradan başlıyor ve sonu yok. ayda 6 tane daire kiralatsan aylık gelirin 42K allah bereket versin