Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Overwatch 2 diyorum ama ilk tanıtımından bu yana merakla bekliyordum şahsen oyunun çıkmasını. Hem pc de hem PS4 te oynadığım bir oyundu , bnet hesabıma psn hesabımı eklemiştim en başta , tabi o zaman overwatch ta hesap birleştirme yoktu sanki 2 farklı hesap gibiydi pc versiyonu ve ps4 versiyonu. Overwatch 2 de hesaplarımı birleştirdiler , skinler silahlar falan hepsi geldi ama oyunun tanıttıkları oyun ile alakası yok. 2-3 yeni karakter yeni harita dışında aynı oyunu sundular. Bu benim için çok büyük bir hayal kırıklığı. Oysa tanıtımlarda PVE - PVP diyorlardı değişik ortamlar beraberce sanki FPS rpg tarzı modlar olacak gibiydi ama sadece botlara karşı normal savaşdığın bölüm var. Oyunu zaten seviyordum bayadır da oynamıyordum açıkçası çünkü oyuncu kitlesi çok azalmıştı , yeni oyunun katkısı oyuncu kitlesi tekrardan canlandı şu anlık fakat ne kadar sürer bilemiyorum.