Ultra Üye
Seni Unutmam Mümkün Değil ExFeitan . Sen Beni Tanımıyorsun Belki Ama Ben Seni Çok İyi Tanıyorum Hayat'ından Başarılar!
Teşekkür ederim dostlarım.Kardeşim Hayatta Başarılar Allaha Emanet Kendine İyi Bak Selametle
Sağol kardeşim. Forum hayatında başarılar dilerim bende. İşini en iyi şekilde yapacağına eminim.Okul hayatında başarılar yolunacık olsun.
Teşekkür ederim kardeşim.Kendine iyi bak kanka Allaha emanetsin.
Öyle olmasını ümit ediyorum. Asıl ben teşekkür ederim. Forum hayatında başarılar dilerim. İşini en iyi şekilde yapacağına eminim.Umarım kararın hayatın için büyük bir adım olur.Katkılarında dolayı teşekkür ederiz.
Sağol kardeşim. Bende Moderatörlük hayatında başarılar dilerim. Umarım daha iyi yerlere gelirsin.Hayatında başarılar dilerim.Herşey gönlünce güzel olsun.
Sağol dostum.Okul daha önemli sınavlarda başarılar
Tabiki hayatın ile ilgili kararlar daha önemli hayatında başarılar.
Hayatında başarılar dilerim
Teşekkürler dostlarım.allaha emanet ol güzel insan herşey gönlünce olsun saglıcakla kal
Kalıcı olarak bırakmayı düşünmüyorum zaten. Sadece yetkimi bıraktım. Dersler ve ödevler araya girince sıkıntı oluyordu. Gene buralardayım yani.2015 senesinde ben de aynı yollardan geçtim. Forumu bırakmamın bir faydasını görmedimYolun açık olsun.
Sağol dostumHatatında başarılar unutulmayacaksın
Teşekkür ederim kardeşim. Şu seneyi hayırlısıyla bir atlatıp geri dönüş yapacağım.Az mı vakit geçirdik seninle.Yolun açık olsun.Yeniden dönmen dileği ile,Allah'a emanet ol.
Teşekkür ederim.Okul hayatında başarılar yolun açık olsun.
Asıl ben size teşekkür ederim. Aile ortamını bana yaşattığınız için. Forum hayatında başarılar dilerim. İşini en iyi şekilde gerçekleştireceğinden eminim.Okul hayatında ve kişisel hayatında başarılar dilerim kardeşim umarım bu son seneni sorunsuz şekilde geçirirsin, bu süreç içerisinde aramızda seni görmekten memnunuz ve verdiğin katkılar için teşekkür ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?