Reis ben BronzCrusher ban yemiştim bu hesabı açtmMemorysevdası' Alıntı:Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!
SelSeflyDely' Alıntı:Reis ben BronzCrusher ban yemiştim bu hesabı açtmMemorysevdası' Alıntı:Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!
Memorysevdası' Alıntı:Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!
Memorysevdası' Alıntı:SelSeflyDely' Alıntı:Reis ben BronzCrusher ban yemiştim bu hesabı açtm
lan senmisin knkıp banımı yedin ben 3 günlük sanndım bide niye ban yedin Hani konu açmışyım ya İmleç die Virus total yok die
UzayVR' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!
Kopyala Yapıştır İyimiş
emretmiyorum eklenirse iyi olur diyorum zaten iyiler uğraşıyorlar burda ana bacı sövmene gerek yok
SelSeflyDely' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:lan senmisin knkıp banımı yedin ben 3 günlük sanndım bide niye ban yedin Hani konu açmışyım ya İmleç die Virus total yok die
Memorysevdası' Alıntı:UzayVR' Alıntı:Kopyala Yapıştır İyimiş
emretmiyorum eklenirse iyi olur diyorum zaten iyiler uğraşıyorlar burda ana bacı sövmene gerek yok
ben sana ana bacımı sövüyorum kardeş sen git kendine wlp al 60 70 tlye ozaman adamın asabını bozma burda !!
sınırsızmı
SelSeflyDely' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:ben sana ana bacımı sövüyorum kardeş sen git kendine wlp al 60 70 tlye ozaman adamın asabını bozma burda !!
sınırsızmı
yok 1-2 günlük bende bırak yaw dedim bunu açtmSenin PP gibi bişi buldum onu koydum
Memorysevdası' Alıntı:SelSeflyDely' Alıntı:yok 1-2 günlük bende bırak yaw dedim bunu açtmSenin PP gibi bişi buldum onu koydum
iyimiş benim bu forumdaki ilk hesabım ıp banı yedi siteden çıkışta yapamıydum sonradan ıpmi değiştirdim
SelSeflyDely' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:iyimiş benim bu forumdaki ilk hesabım ıp banı yedi siteden çıkışta yapamıydum sonradan ıpmi değiştirdim
Bu arada Onaylı Üye olmuşun Hayırlı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?