Çözüldü Ekonomi yoğunluklu oyunlara daha fazla hile gelebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar forum yöneticilerine ve adminlere bize birçok hileyi ücretsiz bir şekilde verdikleri için teşekkür ediyorum. Hileler genelde rekabetin olduğu oyunlarda çıkıyor, (biliyorum hile istemek yasak fakat bunu öneri olarak algılarsanız sevinirim.) birazda ekonomi yoğunluklu oyunlarda çıkabilir mi? Örneğin aktif olarak oynamak istediğim basit bir kaç oyun olan Growtopia, Fivem gibi oyunlarda. Tekrardan forum yöneticilerine ve adminlere teşekkür ediyorum, önerimi değerlendirirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

Çözüm
Merhabalar

Bize güvenip hilelerimizi kullandığınız için ve topluluğumuza verdiğiniz katkılar için bizde teşekkür ederiz. Bilindiği üzere istek veya anket üzerine hile yapılmıyor. Oyunlara hileler gelirken hiçbir şekilde bir planlama olmuyor. Zaman içerisinde yeni oyunlara hileler ve mevcut hilelere özellik güncelleştirmeleri tabii ki gelecektir. FiveM ve Growtopia veya benzeri ekonomi ağırlıklı oyunlar için (Güncel olarak Metin2 hilelerimize göz atabilirsiniz.) şu an bir çalışma bulunmamaktadır. Gelecekte gelir mi sorusuna ise bir cevap maalesef veremiyoruz çünkü bir planlama takvimi de bulunmuyor. İyi forumlar.
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Bize güvenip hilelerimizi kullandığınız için ve topluluğumuza verdiğiniz katkılar için bizde teşekkür ederiz. Bilindiği üzere istek veya anket üzerine hile yapılmıyor. Oyunlara hileler gelirken hiçbir şekilde bir planlama olmuyor. Zaman içerisinde yeni oyunlara hileler ve mevcut hilelere özellik güncelleştirmeleri tabii ki gelecektir. FiveM ve Growtopia veya benzeri ekonomi ağırlıklı oyunlar için (Güncel olarak Metin2 hilelerimize göz atabilirsiniz.) şu an bir çalışma bulunmamaktadır. Gelecekte gelir mi sorusuna ise bir cevap maalesef veremiyoruz çünkü bir planlama takvimi de bulunmuyor. İyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...