Onaylı Üye
kanka monitörde tuşlar falan varsa onlardan ayarla bazen elin çarptıysa falan olabiliyorMerhaba dün akşam herşey normaldi ve ekran çözünürlüğüm 1920x1080idi fakat şuan bilgisayarı açtım ve ekran çözünürlüğünün 1600x1200 olduğunu farkettim ayarlarda 1920x1080nin kaybolmuş olması bunu daha önce yaşıyan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
NOC benim monitör 1 tane tuş var oda orantılamak içinkanka monitörde tuşlar falan varsa onlardan ayarla bazen elin çarptıysa falan olabiliyor
benimde bozulduMerhaba dün akşam herşey normaldi ve ekran çözünürlüğüm 1920x1080idi fakat şuan bilgisayarı açtım ve ekran çözünürlüğünün 1600x1200 olduğunu farkettim ayarlarda 1920x1080nin kaybolmuş olması bunu daha önce yaşıyan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
hocam özelden ulaşırsan tw ile falan bakabilirimMerhaba dün akşam herşey normaldi ve ekran çözünürlüğüm 1920x1080idi fakat şuan bilgisayarı açtım ve ekran çözünürlüğünün 1600x1200 olduğunu farkettim ayarlarda 1920x1080nin kaybolmuş olması bunu daha önce yaşıyan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?