Ekran kartı Ati Mobility Radeon 4650 olması lazımTüm sistemini yazar mısın? Birde HD Tune Pro ile disklerin sağlığını kontrol eder misin?
Yani eski olmasından mı yoksa başka birşey mi anlamadım çünkü yaz başı başladı bu sıkıntı o zamana kadar kullanıyordum sıkıntısızTüm sistemini yazar mısın? Birde HD Tune Pro ile disklerin sağlığını kontrol eder misin?
Oyunda kaç derece oluyor ekran kartı ve işlemciEkran kartı Ati Mobility Radeon 4650 olması lazım
İşlemci Intel Core 2 Duo Cpu P8700
3 GB ram
256 GB civari ssd
Windows 7 den 10 yükselttim seneler önce
Kontrol Ediyorum şimdi diskleri
Yani eski olmasından mı yoksa başka birşey mi anlamadım çünkü yaz başı başladı bu sıkıntı o zamana kadar kullanıyordum sıkıntısız
Çok olmuyor zaten işlemci maks gücünü güç ayarlarından yüzde 80 e düşürdüm ama tam kaç derece hangi uygulamayla bakılıyor bilmiyorumOyunda kaç derece oluyor ekran kartı ve işlemci
MSI Afterburner indirip sıcaklık değerlerine bak.Çok olmuyor zaten işlemci maks gücünü güç ayarlarından yüzde 80 e düşürdüm ama tam kaç derece hangi uygulamayla bakılıyor bilmiyorum
Dostum senin dediğin doğru çıktı monitöre bağladım laptopu halloldu teşekkürlerekran ile bilgisayar kablosunda bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Kontrol etmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?