pubg mobilehangi oyun onu da yaz lol mü ?
hayır internet çok güzel internetten olucağını sanmıyorum yazılımsal olabilir mi?bugünlerde internet hiç stabil değil ondan olabilir mi acaba ?
evet ayarladım e-sports moduna aldım hatta 8 GB lık 1333 Mhz Ram im var acaba bundan kaynaklanabilir mi?Amd nin kendi uygulamasından oyunlar için performans ıni ayarladın mı
son sürüm yaptım ama hala aynı sorunum devam ediyorekran kartı sürümünü falan güncelleyebilirsin
darboğaz ne demek onu bi açıklayabilir misin?Ekran kartın işlemcinle veya anakartinla darboğaz yapıyor olabilir mi? Anakartin ne?
ani fps düşüşün varsa ayarlarına bak derim ancak sen komple hangi sistemi kullanıyorsun yazarsan daha verimli yardımcı olurum işlemci ram anakart ekran kartın gibikonu bailığındanda belirttiğim gibi AMD ekran kartına sahibim oyundayken FPS İM GÜZEL 40-60 arası gidip geliyor ama 1-2 dk da bir karelenme ve donma oluyor ekran kartı performans ayarlarına baktığımda 0 ile % 100 arası değikenlik görüyorum ama diğer arkadaşlarımda 40-60 arasında stabil ilerlediğini söylüyorlar bendeki bu ani düşüş ve çıkış neden kaynaklanır?
konu bailığındanda belirttiğim gibi AMD ekran kartına sahibim oyundayken FPS İM GÜZEL 40-60 arası gidip geliyor ama 1-2 dk da bir karelenme ve donma oluyor ekran kartı performans ayarlarına baktığımda 0 ile % 100 arası değikenlik görüyorum ama diğer arkadaşlarımda 40-60 arasında stabil ilerlediğini söylüyorlar bendeki bu ani düşüş ve çıkış neden kaynaklanır?
ısınma sorunlarımı test ettim çeşitli programlarla ısınma problemim yok her türlü çözümü denedim ancak pubg mobile kasma ve donma sorunumu gideremedim 40-60 fps almama rağmen neden böyle oldu anlam veremedimram mh biraz düşük hangi oyunda veya oyunlarda oluyor bilgi verirmisin ram yetmiyor veya işlemci çok ısınıyor olabilir
yok güncellemelerim tSanırsam sebebi,Bilgisayarın arkaplanında çalışan birşeyler var ise onlar tetikliyor olabilir.Onun haricinde herşeyini güncel tutmaya çalışabilirsin.Oynadığın oyun içi ayarlarını en düşüğe çekmeni öneririm dikey senkronizasyon seçeneği var ise kapamanı önerebilirim.Bunlar olmaz ise;
Örneğin; League of legends oynuyoruz diye alalım.
1-)Masaüstünden sağ tık yapıp özellikleri açalım.
2-)Uyumluluk bölümüne gelip "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini aktif edelim.
3-)Aynı şekilde aynı bölümden "Bu programı yönetici olarak çalıştır." aktif edelim.
eğer sorun hala devam ediyorsa ekran kartın güncel durumda değildir,İnternet tarayıcısından güncel bir şekilde elde edebilirsin.
Sanırsam sebebi,Bilgisayarın arkaplanında çalışan birşeyler var ise onlar tetikliyor olabilir.Onun haricinde herşeyini güncel tutmaya çalışabilirsin.Oynadığın oyun içi ayarlarını en düşüğe çekmeni öneririm dikey senkronizasyon seçeneği var ise kapamanı önerebilirim.Bunlar olmaz ise;
Örneğin; League of legends oynuyoruz diye alalım.
1-)Masaüstünden sağ tık yapıp özellikleri açalım.
2-)Uyumluluk bölümüne gelip "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini aktif edelim.
3-)Aynı şekilde aynı bölümden "Bu programı yönetici olarak çalıştır." aktif edelim.
eğer sorun hala devam ediyorsa ekran kartın güncel durumda değildir,İnternet tarayıcısından güncel bir şekilde elde edebilirsin.
evet ekran kartım güncel call off duty oynadım onda 50-60 arası fps alıyorum kasma donma olmuyorEkran kartı driver güncelmi.? birde pubg mobilede bu tip sorunlar olabiliyor. Diğer oyunlarda nasıl.?
aynı sorun sendede var mı varsa gibi?pubg mobil bu aralar türkiyeden baglantısını azalttı farklı sunucudan bagliyor
uzak yerden geldigi için olabilir internetin iyi olsada suan sıkıntılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?