- Konuyu başlatan
-
işlemcim ryzen5 2500 u serisi ekran kartı rx560x 4 gb ram 8 gb 1333 mhz anakart acer nitro an515 serisiani fps düşüşün varsa ayarlarına bak derim ancak sen komple hangi sistemi kullanıyorsun yazarsan daha verimli yardımcı olurum işlemci ram anakart ekran kartın gibi
benim ısınma sorunum yok oyuncu için özel soğutucum var ancak çözümü bulamıyorum bu gidişle ya ram değişcem yada pc format mı atmam lazım bir türlü karar veremedimIsınma sonucu olabilir laptop kullanıyorsan soğutucu kullanabilirsin.
bu kesin çözüm olur mu yoksa ihtimal mi ona göre ram alayımdroplar genellikle ramdan olur kardeşim ramini yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
sist em özelliklerini verebilirmisin kardeşim*bu kesin çözüm olur mu yoksa ihtimal mi ona göre ram alayım
RYZEN 5 2500 U işlemci nitro an515 anakart acerin 8 GB 1333 Mhz ram 4 GB RX 560 X Ekran kartı ve 256 gb SSD varsist em özelliklerini verebilirmisin kardeşim*
çeşitli programlarla sıcaklığı ölçtüm ama laptopum ısınmıyorÇok ısınıyorsa kendini soğutmak için kullanımı 0 a çeker bu da oyuna drop sokar buna işlemcinin ısınması da sebep olabilir
sen düzeltebildin mi pubg mu oynuyorsun bide ona göre bana yardımcı ol bu drop beni mahvettikral amd'nin bir sorunu galiba ryzen 1600 af ve rx580 var bende aynı sorundan müzdarip'im fps drobu giriyor ama galiba çift slot ram takınca düzelebilir
Ekran kartının garantisi varsa garantiye yoksa bir bilgisayarcıya göstersen iyi olabilir ekran kartının üstündeki devrelerde kondansatörlerde sıkıntı olabilirçeşitli programlarla sıcaklığı ölçtüm ama laptopum ısınmıyor
8gb 1333mhz ram çok aşırı kötü işlemcine vs göre hocam., Kesinlikle ramı yükseltmelisin. Droplar harddisk ve ramdan olur ama senin ssdn var o yüzden kesinlikle ramdan dolayıRYZEN 5 2500 U işlemci nitro an515 anakart acerin 8 GB 1333 Mhz ram 4 GB RX 560 X Ekran kartı ve 256 gb SSD var
Ekran kartının garantisi varsa garantiye yoksa bir bilgisayarcıya göstersen iyi olabilir ekran kartının üstündeki devrelerde kondansatörlerde sıkıntı olabilir
RAM i neye göre almalıyım aynı ramda yüksek mhz li mi olmalı yada yanına 8 gb lık bi ram daha taksam iyi olur mu ?8gb 1333mhz ram çok aşırı kötü işlemcine vs göre hocam., Kesinlikle ramı yükseltmelisin. Droplar harddisk ve ramdan olur ama senin ssdn var o yüzden kesinlikle ramdan dolayı
yanına bütçe verebilirsen önerebilirim hocam.RAM i neye göre almalıyım aynı ramda yüksek mhz li mi olmalı yada yanına 8 gb lık bi ram daha taksam iyi olur mu ?
çok fazla para harcamak istemiyorum ekonomik bi şekilde 200-250 tl gibi bi meblaya halledebilirsem iyi oluryanına bütçe verebilirsen önerebilirim hocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?