Ekran kartı artırma laptop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evvet GT720M ekran kartını değiştirilebilir gösteriyo uyumlu laptop parçası satan bir yer bulabilirsem en kısa zamanda sipariş vermeyi düşünüyorum
Post automatically merged:

şeyy bir sorum daha olcak peki ben buna 1050ti taksam hemen olur mu uyumluluk problemi felan yaşamam değil mi? :/

EasyTarget
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
işlemci modelini tam olarak yazarsan yardımcı olabilirim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
leptoplarda ekran kartı degişmez diye biliyorum sadece hard disk ve ram yukseltilebiliyor onun için leptop masaustunden biraz sıkıntılı tercih etmiyorum. ya leptopu degıstırceksin yada arkadaşların dedigi gibi overclock yapıcaksın.

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla laptopun dvd yerini söküp oradan birkaç kablo ile ekran kartı bağlanabiliyor ama ekran kartı dışarda oluyor ve o da görünüş olarak baya bir sıkıntı

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardesım o ısler hıc olmaz o yuzden tavsıye etmem haberın olsun bır bılgısayarcıya goturebılırsın ama yetmeyen bır sıstemı arttırmak yerıne yenısını alma taraftarıyım her zaman :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim ana karttan ayrıysa değiştirilebilir ve uyumluluk gerekiyor her ekran kartını takamazsın

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
laptoplarda ekran kartları anakartla bir oldugu icin degiştirilmiyo komple anakart degiştirmen gerekir oda fiyatı acısından sorun oluşturuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Belki overclock yapabilirsin. Ekran kartı çoğu laptoplarda anakarta gömülü olduğu için değiştirilemez. Senin bilgisayarında da değiştirilebileceğini sanmıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
elindeki laptop oyun için özel olarak üretilmediyse sende eğerki ısrarla yüksek güç gerektiren oyun oynamak istiyorsan mecburen masaüstü bi pc toplaman gerekiyor. Genelde Laptop ekran kartları tek parça ana kartın üzerine birleşik olduğundan hiçbir şekilde değiştiremezsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
laptop için eğer yeni nesilse bi aparat var onla harici ekran kartı takabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oc laptopa çok zarar veriyor ama harici kart ise değiştirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...