Onaylı Üye
fanboyluk var birazcık birde ilerde satıp yükseltmek istiyorum oyüzden nvidia daha rahat satabilirim yani 3060ti ile 4060ti arasında birtek güç tüketimi farkı varmış çogu oyunlarda fps farkı max 5 6 gözüken 3060ti ile kıyaslandıgında 3060ti almak daha mantıklı geliyor fiyat açısından4060ti gereksiz bir ekran kartı youtubedede birçok yabancı kanal bu kartı çok fazla kötüleyen videolar yaptı 8gb vramı olmasından ötürü. Eğer nvidia fanboyu değilseniz 6750xt 6800t gibi kartlara yönelmenizi öneririm.
3060Ti 4060'a göre daha iyidir ama gerek yok ben senin yerinde olsam amd'nin ekran kartını alırdım hem fiyat konusundan daha iyi hem de performans açısından daha iyifanboyluk var birazcık birde ilerde satıp yükseltmek istiyorum oyüzden nvidia daha rahat satabilirim yani 3060ti ile 4060ti arasında birtek güç tüketimi farkı varmış çogu oyunlarda fps farkı max 5 6 gözüken 3060ti ile kıyaslandıgında 3060ti almak daha mantıklı geliyor fiyat açısından
pek fazla oyun oynamıyorum satarken rahat etmek için nvdia tarafındayım max oynadıgım oyun rust ve birkaç mmoAl 6700 XT 6800, 6800 XT bak keyfine. 8GB VRAM mi olur yıl olmuş 2023 2K gücü olan kartı 1080P'de kullanmak zorunda bırakıyorlar.
ah şu satma kolaylıgıda olsa düşünmeden amd alırım ama ileriye dönük bir sistem alacagım için nvidia almak zorundayım beni max 1 yıl götürse yeter sonra çıkarsa 5000 serisi ucuzlarsa 4070 filan düşünüyorum3060Ti 4060'a göre daha iyidir ama gerek yok ben senin yerinde olsam amd'nin ekran kartını alırdım hem fiyat konusundan daha iyi hem de performans açısından daha iyi
3060ti al bi farkları yok.fanboyluk var birazcık birde ilerde satıp yükseltmek istiyorum oyüzden nvidia daha rahat satabilirim yani 3060ti ile 4060ti arasında birtek güç tüketimi farkı varmış çogu oyunlarda fps farkı max 5 6 gözüken 3060ti ile kıyaslandıgında 3060ti almak daha mantıklı geliyor fiyat açısından
kesinlikle radeon fiyatı çok iyi ve performans olarak mükemmel ama işletim sistemi olan nvdia daha iyi bence4060ti gereksiz bir ekran kartı youtubedede birçok yabancı kanal bu kartı çok fazla kötüleyen videolar yaptı 8gb vramı olmasından ötürü. Eğer nvidia fanboyu değilseniz 6750xt 6800t gibi kartlara yönelmenizi öneririm.
pek fazla oyun oynamıyorum satarken rahat etmek için nvdia tarafındayım max oynadıgım oyun rust ve birkaç mmo
Post automatically merged:
ah şu satma kolaylıgıda olsa düşünmeden amd alırım ama ileriye dönük bir sistem alacagım için nvidia almak zorundayım beni max 1 yıl götürse yeter sonra çıkarsa 5000 serisi ucuzlarsa 4070 filan düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?