- Yasaklandı
-
Evet günümüzde GDDR4 pek kalmadı ama fazla bilgi göz çıkartmaz diye düşünüyorum. Sonuç olarak bilgilendirme amaçlı bir yazı olduğu için kullanılan bütün DDR'ları yazmayı düşündüm. İnsanlar bu yazıyı okuduktan sonra GDDR ne demelerini istemem.Güzel bilgilendirme ama artık günümüzde GDDR4 ekran kartları pek kalmadı.
Yeni bilgi öğrenmek iyidir o zaman açıklayalım GDDR:Evet günümüzde GDDR4 pek kalmadı ama fazla bilgi göz çıkartmaz diye düşünüyorum. Sonuç olarak bilgilendirme amaçlı bir yazı olduğu için kullanılan bütün DDR'ları yazmayı düşündüm. İnsanlar bu yazıyı okuduktan sonra GDDR ne demelerini istemem.
Yeni bilgi herzaman için iyidir tabiki de hocam kullanılmasa bile bir yerde çıktığında bilgi sahibi olmak lazımYeni bilgi öğrenmek iyidir o zaman açıklayalım GDDR:
Ekran Kartları için tasarlanmış bir hafıza çeşididir.
Çift ekran kartları iş kipi ve oyun kipi dediğimiz sistem için kullanılmaktadır. Çift ekran kartlarında birisi ile oyunlarda diğeri ise office vb. programları kullanmak için tasarlanıyor. Yakın zamanda laptop'lar içinde konu açacağım hocam.laptoplardaki çift ekran kartı amacı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?