Ekran kartı fanlar çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar.. gtx 1050 ti msi afterburner ile oc ayarlarını yaptım ama fanlar çalışlmıyor otoda olmuyor manuel de. ısındığı için mavi ekran almaya başladım.. bunu sıfırlamak istiyorum programı silsem kendi sıfırlarmı ayarları yoksa önce programdanmı yapmam gerek

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ayarlıyorum calısıo 55 dereceden 25 e dusuyor 5 dk sonra fanlar yine çalışmıyor arada bakmam gerkyo neden boyle anlamadım

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kardeşim kasanının içerisi açıp kablosunu kontrol et belki temessızlık vardır yada yeni fan takman gerekebilir

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
üzerinde toz pislik birktirme dostum iyice temizle kablolarında sıkıntı olabilir temassızlık gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
msı afterbuner dan fan hızını ayarlamayı dene hayla mavi ekran alıyorsan internetten örnek gtx 1050 oc ayarlarına bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kısa devre yapıyordur bir sök kablolar bi yere temas etmeden güzelce tekrar tak tozlarınıda temizle ufak bir yağlama da yap, yaglama için youtu

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ekran kartının belli bir dereceden sonra fan stop ozelliği olur bu da sessizlik sağlaması amaçlı bir özelliktir bende rtx 3060 ti var 55 derecenin altında fan çalıştırmıyor endişen olmasın yani oyuna girince ekran kartın ısınınca otomatik olarak kendisi ayarlıyor eğer fan ayarı yapmak için afterburner gibi bir program indirdiysen denemeni tavsiye etmem ayarları sıfırla derim kendisi oto kalsın eğer herhangi bir bozulma durumunda suç sana kalır
Post automatically merged:

ayrıca afterburner ın sıfırlama ayarı var onu yap programı silmen etki etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...