Ekran kartı fanları tam devirde çalışıyor ekran siyah oluyor nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun oynarken bi anda siyah ekran oluyor ekran kartı fanları tam devirde çalışıyor fişi çekmeden bişey yapamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
mining virüsü bulaşma ihtimali vaer genellikle onlar böyle şeyere sebep olur format at kafa rahat etsin.

Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ekran kartı ısına vs baktın mı ? Ve hizmetler bölümünde aktif yüzdelik varsa format atman gerekli yukarı da ki yorumda arkadaş mining diye belirtmiş. Saçma sapan sitelerden hile indirmemek gerekli.
Post automatically merged:

Ram soketlerinde sorun olabilir, siyah ekran da kalır. Bilgisayar açma tuşuna basarsın ekran gelmez PC açılır vs bu tip sıkıntılar Ram slotundan kaynaklanabilir. Kimisi ramı yuvadan çıkarıp diş fırçası ile yuvayı temizleyip çözebilir kiminin Ram yuva veya ram de sorunda olabilir siyah ekran denilince milyon ihtimal var

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Format at, ekran kartını çıkar tak, driverları güncelle bunları deneyebilirsin

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bios ayarlarından overclock yapılmış mı baklamanı öneririm. Ya da harici bir uygulama ile...

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
virüs yemiş olabilirsin kaspersky indirip taratmanı öneririm onun harici windows ile alakalı değilse dediğin gibi ekran kartında bi arıza oluşmuş olabilir bi tamirciye götürüp veya garantisi devam ediyorsa hala aldığın yerin baktırmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
msi afterburner yükleyip fanları ayarlayabilirsin ve istersen kablo tak çıkar yapmayı dene olmazsa değiştir

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ekran kartı macununu yeni değiştirdim cooler master marka aldım. Anakartta arıza ışığı da yakmıyor ne yaptım ettim bulamadım

bi format dene onboarddan görüntü alıp
Yeni attım zaten ya

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bigisiyarının ramlerının yeterı kadar calıstıgının kontrolunu sagladıysan eger oynadıgın oyundakı grafık cozunurlugunu dusurmenı tavsiye ederim çünkü fps birden arttıgı zaman siyah ekran verebilir

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Format at, ekran kartını çıkar tak, driverları güncelle bunları deneyebilirsin
Kanka formatı attım driverları tek tek güncellendim Windows sistemi sıfır şuan

Yok kanka önceden böyle olmuyordu macun ve termal padlari değiştirdikten sonra 3 hafta sonra böyle olmaya başladı

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Ekran kartını çıkarıp tak o zaman

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum Benim Başımada Gelmişti Çok Sinir Bozucu Ramları Temizle ve Kontrol et düzgün takıldıgına dair

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bios sıfırla ve windows u orijinal sitesinden indirip kurmayı dene. Fazla ısınmadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum acaba termal macun değiştirirken yanlış uygulamış olabilir misin. Umarım fiziksel bir hasar olmamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...