Yok kanka daha yeni formatladım Windows’la alakalı değilmining virüsü bulaşma ihtimali vaer genellikle onlar böyle şeyere sebep olur format at kafa rahat etsin.
Ekran kartı macununu yeni değiştirdim cooler master marka aldım. Anakartta arıza ışığı da yakmıyor ne yaptım ettim bulamadımEkran kartı ısına vs baktın mı ? Ve hizmetler bölümünde aktif yüzdelik varsa format atman gerekli yukarı da ki yorumda arkadaş mining diye belirtmiş. Saçma sapan sitelerden hile indirmemek gerekli.
Post automatically merged:
Ram soketlerinde sorun olabilir, siyah ekran da kalır. Bilgisayar açma tuşuna basarsın ekran gelmez PC açılır vs bu tip sıkıntılar Ram slotundan kaynaklanabilir. Kimisi ramı yuvadan çıkarıp diş fırçası ile yuvayı temizleyip çözebilir kiminin Ram yuva veya ram de sorunda olabilir siyah ekran denilince milyon ihtimal var
Yeni attım zaten yabi format dene onboarddan görüntü alıp
Kanka formatı attım driverları tek tek güncellendim Windows sistemi sıfır şuanFormat at, ekran kartını çıkar tak, driverları güncelle bunları deneyebilirsin
Yok kanka önceden böyle olmuyordu macun ve termal padlari değiştirdikten sonra 3 hafta sonra böyle olmaya başladıbigisiyarının ramlerının yeterı kadar calıstıgının kontrolunu sagladıysan eger oynadıgın oyundakı grafık cozunurlugunu dusurmenı tavsiye ederim çünkü fps birden arttıgı zaman siyah ekran verebilir
Ekran kartını çıkarıp tak o zamanKanka formatı attım driverları tek tek güncellendim Windows sistemi sıfır şuan
Post automatically merged:
Yok kanka önceden böyle olmuyordu macun ve termal padlari değiştirdikten sonra 3 hafta sonra böyle olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?