5 yılda kömür olmadığına dua et eğer her sene düzenli olarak temizlesen hiçbişey olmazdı ama artık eskimişArkadaşlar ATI RADEON HD 7350 var.Eski ekran kartımdı,ekran yarıya bölünmüştü.Mor yeşil beyaz çizgiler vardı.Acaba fırınlasam bu sorunlar geçer mi? 4-5 Yıldır ellenmedi,termal macunu asetonla sildim taş olmuştu.Ne düşünüyorsunuz ?
ATI RADEON HD 3600 Kullanıyorum 4 yıldır yanma yok,2 çekirdekli 2.nesil işlemcimle gta IV oynuyorum canıs.5 yılda kömür olmadığına dua et eğer her sene düzenli olarak temizlesen hiçbişey olmazdı ama artık eskimiş
İnternette gördüm,insanlar yapıyor ama pekala satayım bari.Ben önermem çünkü bu işi yapan arkadaşım var aynı sorunu chipset için tekrar yapabiliyor
Çünkü fırınlsma denildimi ısıtmak geliyor akla chipsete bakım yapıldıktan sonra ekran kartı fırınlanır
Sana tavsiyem yeni ekran kartı bak görüntü bağdaştırıcısı hatası veriyor fırınlanmış ekran kartı
❤❤❤
Dostum yaptırsanda fırınlamaya hiçbir bilgisayarcı olcağına onay vermez gene aynı hatayı yapabilirATI RADEON HD 3600 Kullanıyorum 4 yıldır yanma yok,2 çekirdekli 2.nesil işlemcimle gta IV oynuyorum canıs.
Post automatically merged:
İnternette gördüm,insanlar yapıyor ama pekala satayım bari.
işe yarama ihtimali var ama olmayadabilirArkadaşlar ATI RADEON HD 7350 var.Eski ekran kartımdı,ekran yarıya bölünmüştü.Mor yeşil beyaz çizgiler vardı.Acaba fırınlasam bu sorunlar geçer mi? 4-5 Yıldır ellenmedi,termal macunu asetonla sildim taş olmuştu.Ne düşünüyorsunuz ?
5 Yıldırr kullanmıyorum,bilgisayarcı bana 100 tl falan dicek,ya satarım ya fırınlarım.karttan umudunu kestiysen fırınlamayı öyle dene. çoğu zaman işe yeriyor
Termal macun ve fan alabilirsin,para çoksa yeni ekran kartı alabilirsin.benimkide atı radeon hd 8350 çok ısınıyo ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?