Ekran kartı oc yapmak istiyorum hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba.. benim ekran kartı eski oc yapim dedim asus twek 2 indirdim ama programı açarken VGA sürücüsünü yükleyin diyo nedir bu hiç biilmiyorum formattan sonra birşey yüklemedim. ekran kartı asus r7 240

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
değişşcem ztanen lolde 30 fps alıyorum suan bozulsunda yenisini alim valla sinir bozucu ;D

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle monitör ile ekran kartı bağlantın VGA ile yapılandırılmış. Mümkünse HDMI veya DisplayPort kullanın. Bunlar dışında VGA sürücüsünü güncellemek için tutorial veya guide videoları izleyin. Video bulamazsanız bana özel mesaj ile ulaşın size anlatabilirim.

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle monitör ile ekran kartı bağlantın VGA ile yapılandırılmış. Mümkünse HDMI veya DisplayPort kullanın. Bunlar dışında VGA sürücüsünü güncellemek için tutorial veya guide videoları izleyin. Video bulamazsanız bana özel mesaj ile ulaşın size anlatabilirim.
Maşallah kardeşim gayet başarılı bir bilgi ne demek koluna sağlık Ben de ufak tefek bir şeyler anlatmaya çalışacaktım Sen ne var ne yok anlatmışsın öyle yorumları görünce insan mutlu oluyor yani görüyorum ve abuk subuk mesajlar yorumlar var İnsanların kimse derdine yardımcı olmuyor ki millet tutturmuş bir hile hile yorum kasa bilmek için insanlara yardımcı olması gerekirken bilgiler öğrenmek varken bir şeyler paylaşabilmek varken millet oyun delisi olmuş vallahi Tebrik ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eğer anakartında OC desteği yoksa yapamazsın bende islemcime yapmak icin ugrastım sonra anakartın desteklemedigini ogrendim bi anakartini kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ekran kartını yakabilişrsin cok dikkat etmeleisin dostum bende hd4850 var yaptım yanıyordu az daha ekran kartı cok dikkat et güzel kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ekran kartı çok önemli bi parça ben o kadar aradım hangi kablo giriyo diye sonra displayport olduğunu öğrendim

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
overclok için bilene yaptırman lazım ekran kartını bozabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka ekran kartın izin vermiyo çok eski yenile uğraşma

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
eğer overclock desteği yoksa yapamazsın ama zorlama sonuçta fazla volt veriyo oc da yakabilirsin pc yi

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
raedon software yukluydu .. asus tweek2 açamadım onu silip amd catalsiti kudum pc ye.. şimdi oldu oc kendim yapmadın hazır ayarlardan kullandım pek bi işe yaramadı gerç ekran kartı değişmem şart

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
ekran kartın güncel olmayabilir bi bak istersen

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum bilgin yoksa sakin kullanma ben yaptim pc Gitmisti ekrana biseyler olmustu Valla asiri korkmustum tabi abartmadan yapabilirisn msi afterburner kullan olmuyorsa anakartta problem vardir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oc bilen birine yaptırman daha iyi olur zarar verebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...