Kardeşim benim bencede senin bütçene uygun ve çok süper bir fps alamazsın ama bir gta v gibi oyun oynarsan eğer çok iyi bir fps alacağın fiyat performans ürünü, dilerdim ki bütçen olsaydı amd önermeni yabi rx 580 veya v ega 56 almanı dilerdim yıllardır kulandığım ekran kartları hiç bir şikayetlerim yoktu hala evde saklarım. intel veya nvdia hiç tercih etmemelisin benim düşüncem.
Hocam bu devirde çok zor ama bazı youtube kanalları çok güzel pc topluyor ordan biraz bakabilirsin ornek 3200 tlye pubg açan pc vs.. gibi ordan bakabilirsin
Kardeşim benim bencede senin bütçene uygun ve çok süper bir fps alamazsın ama bir gta v gibi oyun oynarsan eğer çok iyi bir fps alacağın fiyat performans ürünü, dilerdim ki bütçen olsaydı amd önermeni yabi rx 580 veya v ega 56 almanı dilerdim yıllardır kulandığım ekran kartları hiç bir şikayetlerim yoktu hala evde saklarım. intel veya nvdia hiç tercih etmemelisin benim düşüncem.
Kendi masaustumu 7000 tl ye topladim 5000 tllik laptop var bide sana onerim git gtx ekran karti al 12000 tl lik malzeme var herses msi dizdim ama ekrankarti masaustunun biraz dusuk laptopta rtx 2070 var battifield 1 di bi aciyom canakkale bolumunde osmanli olarak oynuyom acayip muhtesem fazla zorlamamak icin 2k aciyom daha onceden internet cafede calistigim icin ordan kalma bi tabe yadigar logitech kulaklik var oyun delisiyiz ama bu aralar oyunlarla isim olmuyo calistigimiz icin
Post automatically merged:
En iyisi rx al on numara
Post automatically merged:
Msi serisi bi kart olursa overclock yapmabilirsin fps in hic bir zaman dusmez