Üye
işlemci : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.34 GHzOlay sadece ekran kartı değil, işlemci veya ramini söyleyebilirsen çünkü ram 8 gb ise yeni oyunların çoğunda donma yaşarsın.
iyi hoş diyorsun da benim bütçem 4000tl ila 6000tl arasındartx 3070, 3080, 4070,4080 başka kart düşünme bile
Hocam bence o zaman ilk ramlerinizi yükseltmekle başlayın, 2 tane 8 gb ram toplam 16 yapın benimde kasıyordu. Ram yükseltince olay değişti ve işlemciniz de biraz kötü ilk ramleri yükseltin derim ekran kartıyla pek alakası yok. Ekran kartıyla işlemci dar boğaz yapıyo da olabilir.işlemci : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.34 GHz
takılı 8 gb ram
Post automatically merged:
iyi hoş diyorsun da benim bütçem 4000tl ila 6000tl arasında
bilgisayar donanımlarından pek anlamam çevremde sorduklarım genelde ekran kartı önerdi bir de ram arttırmak istesem şu anki takılı ram lerin aynısından mı almak zorundayım yada farklı bi ram taksam olur mu ?Hocam bence o zaman ilk ramlerinizi yükseltmekle başlayın, 2 tane 8 gb ram toplam 16 yapın benimde kasıyordu. Ram yükseltince olay değişti ve işlemciniz de biraz kötü ilk ramleri yükseltin derim ekran kartıyla pek alakası yok. Ekran kartıyla işlemci dar boğaz yapıyo da olabilir.
Hocam uyumlu uyumlu değil gibi bi olay olması lazım ben arkadaşa yazcam benim bilgisayar teknisyeni arkadaş var, araştırıp bulucam discord nickim luenns sıkıntın olursa yazbilgisayar donanımlarından pek anlamam çevremde sorduklarım genelde ekran kartı önerdi bir de ram arttırmak istesem şu anki takılı ram lerin aynısından mı almak zorundayım yada farklı bi ram taksam olur mu ?
tamam ekliyorum herhangi bir sorum olursa oradan da sorabilirim dc ismim prontalexHocam uyumlu uyumlu değil gibi bi olay olması lazım ben arkadaşa yazcam benim bilgisayar teknisyeni arkadaş var, araştırıp bulucam discord nickim luenns sıkıntın olursa yaz
aynn 1650 super ama 6 lık alırsa bir tık daha ıyı olurgtx 1650 super çoğu oyunu açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?