Onaylı Üye
RX550 4GB al kafan rahat etsin sapphire'in var indirimde 847 tl falan
Rx 460 ekran kartı performans bakımından zaten 550'den daha iyi bilginiz yoksa lütfen yorumlamayınızRX550 sein bütçene göre en uygun ekran kartı şuanlık brom ama bence biraz daha biriktirip başka alabilirsin
Rx 460 ekran kartı performans bakımından zaten 550'den daha iyi bilginiz yoksa lütfen yorumlamayınızo fiyata rx550 bulablrsn indirimde
rx 580 bütçen için ideal bence kesinlikle öneririm sağlam ekran kartı.
ben 550 yi bilmem sen sordun söyledim aklımda o vardı trendyolda onu görmüştüm en son tek tek açıp özelliklerine bakıp hangisi daha iyi bakmadım başka daha önemli işlerim var sen sordun söyledimRx 460 ekran kartı performans bakımından zaten 550'den daha iyi bilginiz yoksa lütfen yorumlamayınız
Rx 460 ekran kartı performans bakımından zaten 550'den daha iyi bilginiz yoksa lütfen yorumlamayınız
Rx 460 ekran kartı performans bakımından zaten 550'den daha iyi bilginiz yoksa lütfen yorumlamayınız
herkesin de dediği gibi rx580 4gb al rahatına bak
adam 800 900tl demiş rx580 nasıl bulucan o fiyata XDherkesin de dediği gibi rx580 4gb al rahatına bak
adamsın be , aynı yorumları az daha ben yapıcaktım sen yapmışsın anlayanalr kendini belli ediyorRx 460 ekran kartı performans bakımından zaten 550'den daha iyi bilginiz yoksa lütfen yorumlamayınız
Kankam bilginiz yoksa yorumlamayınız demişsinde sen o fiyat aralığında başka bir ekran kartı bulamazsınRx 460 ekran kartı performans bakımından zaten 550'den daha iyi bilginiz yoksa lütfen yorumlamayınız
ohh sonunda beni anlayan biri XDDKankam bilginiz yoksa yorumlamayınız demişsinde sen o fiyat aralığında başka bir ekran kartı bulamazsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?