yok kanka işey yaramıyorkanka bilgisayarı yeniden başlat, tam yeniden başlatırken DEL tuşuna basıp çekince bi ekrana geliyorsun sanırım oradan tam anlamıyla güncellemen gerekiyor şu boot kısmı
gösterdim kanka adam çip ısıtma işlemi yaparız diyo 600 tl gibi bi ücret istedi kesin de garantisini vermiyo düzelmeyebilir diyor birde nasıl güvenipde vereyim pc yiÇip sorunu var gibi bir teknik servise göster
Evet biraz masraflı olabiliyor ama başka çare yok ya komple değiştirceksin yada rebal yaptırcaksın.yok kanka işey yaramıyor
Post automatically merged:
gösterdim kanka adam çip ısıtma işlemi yaparız diyo 600 tl gibi bi ücret istedi kesin de garantisini vermiyo düzelmeyebilir diyor birde nasıl güvenipde vereyim pc yi
devam ediyor yine halaÇözüm Olarak
1. Boş bir yerde masaüstüne sağ tıklayın ve "Nvidia Kontrol Paneli"ni seçin;
2. 3D ayarları yönet'e tıklayın;
3. Genel Ayarlara Tıklayın
4. Tercih edilen grafik işlemci tıklayın
5. Otomatik seç seçeneğini işaretleyin
6.Nvidia denetim masasını kapatın
Bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
1. Boş bir yerde masaüstüne sağ tıklayın ve "Nvidia Kontrol Paneli"ni seçin;devam ediyor yine hala
şimdi de boşluğa sağ tıklayınca nvidia gelmiyor1. Boş bir yerde masaüstüne sağ tıklayın ve "Nvidia Kontrol Paneli"ni seçin;
2. physX yapılandırması tıklayın;
3. PhysX İşlemcisi seçimi
4. otomatik tavsiye edilen seçeneği seçin
5. intel hd graphics 520 seçin
6.Nvidia denetim masasını kapatın
Bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
sağ alt köşeden göremiyor musunuzşimdi de boşluğa sağ tıklayınca nvidia gelmiyorvalla uğraştırıyor herşeyiyle beni discord fln var mı hocam iletişime geçebileceğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?