Ekran kartımın yanmış olduğu düşüncesindeyim laptobun ikincil ekran kartı normalde
ATI Mobility Radeon HD 5000 Series yazması gerkirken ATI Mobility Radeon HD 5000 Series (Engineering Sample - WDDM v1.20) yazıyor
Driver var gözüküyor yüklerken mavi ekren veriyor sistem geri yüklemeden açılmıyor DriverPack tan denedim
AMD nin sitesinden denedim ama sonuç aynı bu günkü denememden sonra tekrar geri yükleme yaptım bu sefer
Bu görüntü geldi önceden ünlem yoktu düşüncelerinizi alabilirmiyim.
Ekran kartını tanımıyorda olabilir. Windows 7 Ultimate 64 Bit
İ3 M370
İntel HD Graphics - ATI Mobility Radeon HD 5000 Series
3 GB DDR3 Ram
Bende yanmış olabileceği kanaatindeyim, açılış ekranında renklerde kayma gördünüzmü ? Bilgisayar açılışında anakartın logosu gelir, eğer orada renk kayması varsa ekran kartınız yanmıştır. Aynı şekilde sürücü kurmaya çalışınca mavi ekran veriyorsa bu da yanmış olabileceğinin göstergesidir.
Sorunun nereden kaynaklandığını bulman gerekiyor ilk olarak sorun giderici'yi deneyebilirsin 2 . olarak youtube'dan araştırabilirsin bu tarz konular hakkında bilgi verilmedi ise bir tamirci veya garantisi varsa yetkili servise verebilirsin.
Bende yanmış olabileceği kanaatindeyim, açılış ekranında renklerde kayma gördünüzmü ? Bilgisayar açılışında anakartın logosu gelir, eğer orada renk kayması varsa ekran kartınız yanmıştır. Aynı şekilde sürücü kurmaya çalışınca mavi ekran veriyorsa bu da yanmış olabileceğinin göstergesidir.
Malesef laptop ta olduğu için bide kimsede bulunmuyor uyarımı yapayım leptopunuz ısınıp kapanıyorsa ihmal etmeyin fanı falan temizletsenizde bazı parçaların ömrü doluyor o cihazı elinizden çıkarın bende önemsemedim hala bu şekilde kullanıyorum ve bu sorun karşıma çıktı artık satsamda para etmiyor.
Kardeşim çift ekran kartlı olduğumu belirttim laptoplarda çoğunlukla 2 ekran kartı olur biri normal zamanda çok fazla güç harcamaması için diğeride yüksek performans gerektiren uygulamalar için.