Süper Üye
sorun çıkarmaz knkselam beyler benm kasnaın içi şöyle
• İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
• Anakart: Gigabyte B450M S2H
• Ekran Kartı: Sapphire RX 580 8GB
• RAM: HyperX 2x8GB 3000 MHz
• SSD: AData 240 GB
• Kasa + PSU: GamePower 600W 80+
rx 580 yerine rtx 3060 gibi bir ekran kartı takabilir miyim sorun çıkar mı sistemde
Ben sistem topluyorum onceligim amd dir. Sistemin su an benim kullandigim sistem hic bir sorun cikarmaz. Amd ile ilgili hangi konu olursa olsun bana sorabilirsin yardimci olurumselam beyler benm kasnaın içi şöyle
rx 580 yerine rtx 3060 gibi bir ekran kartı takabilir miyim sorun çıkar mı sistemde
AynenEkran kartı bağlantı türü ve anakart bağlantı türü aynı olduğu sürece neredeyse her ekran kartı her anakartla uyumludur. Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
knk ddr3 bi anakarta rtx4090 ekran kartıda takılabilir ama yeni nesil bi anakartta olduğu gibi performans vermezEkran kartı bağlantı türü ve anakart bağlantı türü aynı olduğu sürece neredeyse her ekran kartı her anakartla uyumludur. Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
İşlemci ve anakart uyumluluğu, soketle alakalı bir durum. Soket ve işlemci aynı olmalı.selam beyler benm kasnaın içi şöyle
Evet. Uyum açısından sıkıntı çıkmaz ama %100 verimli bir performans beklenemez tabii ki.knk ddr3 bi anakarta rtx4090 ekran kartıda takılabilir ama yeni nesil bi anakartta olduğu gibi performans vermez
1080p'de bir miktar darboğaz yaşarsın onun dışında bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.selam beyler benm kasnaın içi şöyle
Sorun çıkarabilir hocam, işlemcinizi yükseltmenizi öneririm.selam beyler benm kasnaın içi şöyle
çok teşekkürlerBen sistem topluyorum onceligim amd dir. Sistemin su an benim kullandigim sistem hic bir sorun cikarmaz. Amd ile ilgili hangi konu olursa olsun bana sorabilirsin yardimci olurum
Post automatically merged:
Aynen
intele geçsem en kötü hangisini almamı tavsiye edersinizDarboğaz yapabilir 3060 ile işlemciyi yükseltmen lazım
tavsiye ettiğiniz en uygunu hangisidir acabaekran kartı ve işlemci sorun yapmaz fakat işlemci bir tık iyi olsaydı daha iyi performans sergileyebilirdi
en uygun hangisni tavsiye edersinziSorun çıkarabilir hocam, işlemcinizi yükseltmenizi öneririm.
yanlış başlığa gelmişsinbana göre sistem iyi ya 10-8 veirlir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?