Onaylı Üye
Tam sistem bu gta 5 lol csgo falan normal ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim yoksa ekran kartı falan kötü müApu sistem mi tam anlamadim? Gta da düşük ayarlarda 40-50fps alirsin lolde de en az 60-70 fps rahat alirsin
2 GB düşük geldi banada ondan sormak istedimdaha yüüksek bir ekran kartı alırsan daha iyi olur
Sence gerek var mı daha yüksek ekran kartınaMilleti kandırmak için satılan sistemlerden. İşlemcinin zaten kendi ekran kartı var yanına uyduruk birşey takmışlar sırf olsun diye
Toplamadım aslında internette dolu kasalarda gördüm Apu sistem gibi bişi oluyor muş sanırsam ekran kartı yalandan geldi gerek var mı yüksek ekran kartı almaya diye sormak istedim yoksa işlemci ile oradaki ekran kartı yeterli miSanırım apu bir sistem topladın. Dediğin oyunlarda düşük ayarlarda rahatlıkla oynatur. İyi forumlar
Yani işlemcinin ekran kartınada pek güvenmemek lazım uzun süre götürmez malesefki ve oyunlardada tatmin edici bir performans vermez. Bütçe uygunsa harici bir ekran kartı alamnı tavsiye ederim.Toplamadım aslında internette dolu kasalarda gördüm Apu sistem gibi bişi oluyor muş sanırsam ekran kartı yalandan geldi gerek var mı yüksek ekran kartı almaya diye sormak istedim yoksa işlemci ile oradaki ekran kartı yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?