Onaylı Üye
benim 8 gb ram var ama ekran kartım yok fps düşük oluyor ama oynuyorumArkadaşlar bozulan ekran kartım amd radeon r7 240 modeli sanırım ya kısa devre yada yandı bilgisayara taktığımda görüntü gelmiyor vga yı onboarda taksam da görüntü gelmiyor ekran kartını çıkartıp onboard girişine taktığımda ise görüntü geliyor.
Benim onboard ekran kartı INTEL HD 4600 serisi onunla oyun oynuyorum pubg lite ama fps 30 alıyorum.
Ekran kartı alacak param yok açıkcası ne yapabilirim ikinci ellerde pahalı bir yol izlemem gerek ama sizlerinde yardımına ihtiyacım var lütfen.
ama kaç fps alıyorsunuz fps de çok aşırı düşük oluncabenim 8 gb ram var ama ekran kartım yok fps düşük oluyor ama oynuyorum
Dostum zaten onboard aşırı bir fps bekleyemezsinama kaç fps alıyorsunuz fps de çok aşırı düşük olunca
anladım o zaman böyle devam edeceğim teşkkürlerDostum zaten onboard aşırı bir fps bekleyemezsin
ekran kartnı onarmanda fayda var yoksa zaten ıntel ıle oynayamassın kasar oyunArkadaşlar bozulan ekran kartım amd radeon r7 240 modeli sanırım ya kısa devre yada yandı bilgisayara taktığımda görüntü gelmiyor vga yı onboarda taksam da görüntü gelmiyor ekran kartını çıkartıp onboard girişine taktığımda ise görüntü geliyor.
Benim onboard ekran kartı INTEL HD 4600 serisi onunla oyun oynuyorum pubg lite ama fps 30 alıyorum.
Ekran kartı alacak param yok açıkcası ne yapabilirim ikinci ellerde pahalı bir yol izlemem gerek ama sizlerinde yardımına ihtiyacım var lütfen.
evet kasıyor ya onarma işlemi yaptım da olmadı bakalımekran kartnı onarmanda fayda var yoksa zaten ıntel ıle oynayamassın kasar oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?