dediğinşekilde olabilir diye bir sürü antivirüs progmanı denedim ve zaten pc ye format atıldı ondan kaynaklandığını sanmıyorum sağolasınEkran kartı ile bilikte CPU da aynı zorlanmanın içine girebiliyor sorun virüsden kaynaklaniyor olabilir
Ödgl Tuhaf knk bilgisayarcıya sordunmu belki birşeyler yapmışlardır kendi kendine olamazdediğinşekilde olabilir diye bir sürü antivirüs progmanı denedim ve zaten pc ye format atıldı ondan kaynaklandığını sanmıyorum sağolasın
bende götürdüğüm yerde bir şey olduğundan şüpheleniyorum yarın ilk iş başka bir yere götürüp sorunu öğrenmeye çalışacağım ekran kartı üstünde kılcal bir çizik vardı ama elleyince cam kırığı gibi bir his oluşturmuyorsa sıkıntı çıkarmayacağı söylendiÖdgl Tuhaf knk bilgisayarcıya sordunmu belki birşeyler yapmışlardır kendi kendine olamaz
en iyisini yaparsınbende götürdüğüm yerde bir şey olduğundan şüpheleniyorum yarın ilk iş başka bir yere götürüp sorunu öğrenmeye çalışacağım ekran kartı üstünde kılcal bir çizik vardı ama elleyince cam kırığı gibi bir his oluşturmuyorsa sıkıntı çıkarmayacağı söylendi
dediğin şeyi msı ın kendi programında ve aygıt yöneticisinden denedim birde dediğin programdan deneyeyim teşekkür ederim yorumun içindriverlere driver boster programı ile tarayıp bak bazen orda ekstra driver bulabiliyor
dostum bende aygıt yonetıcınde gorunmezdı dırıver bosterle tarardım bı anda ekstra drıver bulurdu bi beğenini alırım <3dediğin şeyi msı ın kendi programında ve aygıt yöneticisinden denedim birde dediğin programdan deneyeyim teşekkür ederim yorumun için
Kardeşim başlat araç çubuğuna sağ click görev yöneticisini aç ordan başlangıç kısmına gir etkisi yüksek olan bütün uygulamaları kapat etkinse devre dışı bırak . sorunlar azalır. ondan kaynaklanıyordur.işlemci soğutucu takdırmak için bir bilgisayarcıya götürmüştüm orda bios update etmişler eskiden pc yi açınca 44 derece olan ekran kartım artık 55 derece ile açılıyor maks ısıda bir değişiklik yok ama başlangıçta fark büyük bilgisi olan var mı ekran kartım= msı rx580 armored 8gb 256bit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?