Belli bir dereceye ulaştığında ki buna sende bakabiliyorsun, bilgisayar soğuması için kendini otomatik olarak kapatıyor. Müdahale edip dereceyi arttırıp azaltmak gibi bir şansın yok. Gelelim devamına işlemci çelik ve altından oluştuğu için meteryallerin erime seviyeri de aşırı yüksek yani sen işlemcinin yanacağından korkma onun bağlı olduğu slot yanar hatta üstündeki pervane bakır levhadan ısınıp erir belki bağlı oldugu anakart yuvası erir ama işlemcine yine bir şey olmazArkadaşlar 1 aydır işlemci kullanıyorum da korkuyorum yanar mı anakart veya işlemciye bir şey olur mu?
pekı guzlu bır sogutma sıstemı onerınız varmı beyfendi ?öncelikle nasıl oynadıgınızı ve FSP aldıgınızı anlamadım. sorunuza gelecek olursak ıntel işlemcilerde sıcaklık kontrolü var 103 derecede otomatik kapanır ve soguyana kadar pc nizi açamazsınız yani kapanırsa korkmayın. ama genede güclü bir sogutma sistemi kurmanızda fayda var en azından güçlü bir fan almalısınız.
valla o konuda prof degilim ben bildigin pervaneli fan ile sogutuyorumpekı guzlu bır sogutma sıstemı onerınız varmı beyfendi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?