Arkanda
Ultra Üye
katılıyorum bende bir şey anlamadımŞimdi bu bir soru muydu onu anlamadım?
soruyduŞimdi bu bir soru muydu onu anlamadım?
iyi güzel hayırlı olsunda sorun ne ?arkadaşlar quadro gt 730 kullanıyorum ve geçen gün bi abimi çağırdığımda ekran kartı güzel fakat oynadığın oyunların directx sürümü ekran kartınla uyumlu olmadığı için(yüksek kalıyormuş)
ekran kartını kullanmadan açıyormuş oyunları
ekran kartını mayısta değiştireceğim umarım rtx 2060 veya 2080 3060
Ekran kartım hakkında dediğim kısmı okuiyi güzel hayırlı olsunda sorun ne ?
Arkadaşın dediği gibi anlayabilirsin ekran kartını kullanıp kullanmadığını.msı after burn indir izleme kısmında ekran kartı kullanımını aç ordan bak kullanıp kullanmadığını
Arkadaşın dediği de doğru. Tamam ekonomi kötü, ama o kadar da kötü değil dostum. En azından giriş seviyesi bir kart alabilirsin. Şuan kullandığın kart giriş seviyesi bile değil.İyi bir kartta değil değiştirin imkanınız varsa. En uygun 1050 , 1050 ti lar bile işniizi görür bu kartın yanında.
Oyunları düşük grafikte oynarsan işlemciyi yüksek grafikleri seçersen ekran kartını kullanır
windows ayarlarından bununla ilgili bi ayar olması gerekiyor istediğin uygulamayı istediğin (istediğin derken pc de var olan kartlardan bahsediyorum yaşı küçük kardeşlerimiz varsa yanlış anlayabilirlerarkadaşlar quadro gt 730 kullanıyorum ve geçen gün bi abimi çağırdığımda ekran kartı güzel fakat oynadığın oyunların directx sürümü ekran kartınla uyumlu olmadığı için(yüksek kalıyormuş)
ekran kartını kullanmadan açıyormuş oyunları
ekran kartını mayısta değiştireceğim umarım rtx 2060 veya 2080 3060
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?