Onaylı Üye
soru deil ki knkarkadaşlar quadro gt 730 kullanıyorum ve geçen gün bi abimi çağırdığımda ekran kartı güzel fakat oynadığın oyunların directx sürümü ekran kartınla uyumlu olmadığı için(yüksek kalıyormuş)
ekran kartını kullanmadan açıyormuş oyunları
ekran kartını mayısta değiştireceğim umarım rtx 2060 veya 2080 3060
i5 10400fBu ekran kartını kullanıyorsan işlemcin nedir çok merak ediyorum. Büyük ihtimalle çok kötü bir şeydir o yüzden senin almak istediğin kartları besleme ihtimalinin 0 olduğunu düşünüyorum. Oldu da işlemcin iyi diyelim de o kartları alacak bütçen varsa RX 6700 XT gibi bir kart varken o saydığın kartlara o paraları vermek çok saçma. Aynı şekilde 6600, 6600 XT v arken 2060, 3060 almak aşırı saçma çünkü 2. el kısmında o kartlar miningin dibine vurmuş kartlardır. En yakın arkadaşlarımdan biri bile 4x 3060 ile aralıksız 1.5 yıl boyunca mining yaptı ki 2060'tan bahsetmiyorum bile. İşlemcini belirtirsen ona göre kart önerisi yapabiliriz 1050, 1050 Ti gibi kartlardan kesinlikle uzak dur çünkü parasının karşılığını gram vermeyen kartlardır.
directx sürümünü yükselt düzelirarkadaşlar quadro gt 730 kullanıyorum ve geçen gün bi abimi çağırdığımda ekran kartı güzel fakat oynadığın oyunların directx sürümü ekran kartınla uyumlu olmadığı için(yüksek kalıyormuş)
ekran kartını kullanmadan açıyormuş oyunları
ekran kartını mayısta değiştireceğim umarım rtx 2060 veya 2080 3060
msi h410m pro anakartım sence uygun mu knk allah aşkınaBu ekran kartını kullanıyorsan işlemcin nedir çok merak ediyorum. Büyük ihtimalle çok kötü bir şeydir o yüzden senin almak istediğin kartları besleme ihtimalinin 0 olduğunu düşünüyorum. Oldu da işlemcin iyi diyelim de o kartları alacak bütçen varsa RX 6700 XT gibi bir kart varken o saydığın kartlara o paraları vermek çok saçma. Aynı şekilde 6600, 6600 XT v arken 2060, 3060 almak aşırı saçma çünkü 2. el kısmında o kartlar miningin dibine vurmuş kartlardır. En yakın arkadaşlarımdan biri bile 4x 3060 ile aralıksız 1.5 yıl boyunca mining yaptı ki 2060'tan bahsetmiyorum bile. İşlemcini belirtirsen ona göre kart önerisi yapabiliriz 1050, 1050 Ti gibi kartlardan kesinlikle uzak dur çünkü parasının karşılığını gram vermeyen kartlardır.
bi sen zekisindirectx sürümünü yükselt düzelir
msi h410m pro anakartım sence uygun mu knk allah aşkına
Post automatically merged:
bi sen zekisin
Ekran kartının anakarta uymaması durumu sadece çok çok eski bir anakart varsa o şekilde ancak mümkün değil. Senin o işlemciyle kullanabileceğin en iyi kartlar RTX 2060, 1660S, Ti, RX 6600 bazı işlemci bazlı oyunlarda sorun çıkarabilir ama genel olarak sorun yaratmaz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbak buna
işlemci besleyebilirse dar boğaz olmaz besleyemezse dar boğaz olur işlemcisi 2060 super besleyebilecek mi önemli olan okanka suan 2060 kulllanıyorum yerınde olsam 2060 super alırım cıdden cok kulanıslı dar bogaz sıkıntısıda yok
6600 XT 6700 xt yok amaAnakart-Ekran kartı uyumluluğu diye bir şey yok işte. Piyasadaki gelmiş geçmiş tüm kartlar var zaten listede. AGP girişler hariç.
6600 XT 6700 xt yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?