- Yasaklandı
daha yazın temizlettim ama yazında oyleydi temizlettikten sonrada düzelmedi macun felen deiştirdimLoL ekran kartını çok yiyen bir oyun değil , işlemcin çift çekirdekliyse ondanda olabilir.LOL'e gelen son yamayla genel bir fps düşüşü olduğunuda belirteyim önceden fps değerin nasıldı , ayrıyetten kasada biriken tozlar işlemci soğutucusunu tıkayabiliyor , bazı programlar sayesinde işlemci derecenin oyunda kaç Derece olduğunu görebilirsin eğer yüksekse kasayı temizle.Ve bu ekran kartı içinde geçerli.
macunun markası ne ? Mümkünse kendin kalite bir macun alman ve sürmen dediğim gibi ekran kartı ve işlemci yük altındayken kaç derece ?daha yazın temizlettim ama yazında oyleydi temizlettikten sonrada düzelmedi macun felen deiştirdim
derece bakabilcegim bi program felen var mı işlemci için felen varsa bakıyım bilmiyorum dereceyimacunun markası ne ? Mümkünse kendin kalite bir macun alman ve sürmen dediğim gibi ekran kartı ve işlemci yük altındayken kaç derece ?
MSI AFTERBURNER programını kullanabilirsinderece bakabilcegim bi program felen var mı işlemci için felen varsa bakıyım bilmiyorum dereceyi