Ekran Kartında Sorun Mu var Yardım Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
merabalar ekran kartımda mı sorun var ne anlamadım 1 yıl once pcde sorun yoktu lolü en yüksek ayarda oynuoyorum nivida ile başlatıorum oyunu 740m ekran kartım var ama artık lolde çok yüksekte oynarken kasmıordu şimdi en düşükte kasıyor tf girince 40 50 oluyor 50 de bile kasıyor oynancak gibi değil neden boyle oluyor anlamadım gitti ya 4gb ram var relam royalede felen bile oynuordum orta ayarlarda ama şimdi birşey oynanmıor yardım edin lütfen içinide temizlettim pc nin macun deiştirdim okadar birşey deişmiyor daha yeni sayılır 2 yıl felen oldu parçalar yeni sayılır daha ya

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ekran kartını güncelle,kabloları iyice takılımı,ekran kartı tam oturmuşmu bak.
Arka planda ram yiyecek uygulamalar açıksa kapat.
Olmazsa format at ve tüm donanımları güncelle.
Hala olmazsa garantisi duruyorsa bi servise gönder iyice baksınlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ekran kartını güncelle,kabloları iyice takılımı,ekran kartı tam oturmuşmu bak.
Arka planda ram yiyecek uygulamalar açıksa kapat.
Olmazsa format at ve tüm donanımları güncelle.
Hala olmazsa garantisi duruyorsa bi servise gönder iyice baksınlar
dediklerini yaptmda servise gondercek birşey yok ekran kartının tam oturmuş olduguna bakabilirmiyim anlamam ben videoya bakarak yaparmıyım kolaysa

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
her güncelleme `iyidir` denilse`de bazı sorunlar yaratabiliyor imkanın varsa pc ye format at yada ekran katı ile ilgili bütün güncellemeli kaldır driverboster kullanıyorsan bu mümkün.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Evet anlaşıldığı üzere güncellemeler bilgisayarınızı aldığınız günden itibaren daha yavaşlatmak amacıyla çıkartılıyorlar sonuç olarak sen temiz bir format at ve güncelleme yapmadan oyunlara girip fps testi yap.

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ekran kartı tam oturmasa görüntü alabilir misin? hadi oturmadı diyelim bunun FPS ile ne alakası var yüce rabbül alemin yaratıyosun bari takip et yav.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ekran kartı tam oturmasa görüntü alabilir misin? hadi oturmadı diyelim bunun FPS ile ne alakası var yüce rabbül alemin yaratıyosun bari takip et yav.
Ekran kartı yarı oturmuşsa bile görüntü alabiliyor bro,oyunlarda ise farkı var testlere bak sonra konuş kardeşim

def2easy ⚡
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
740M ekran kartın var ise laptop kullanıyorsundur. Laptopta 2 çeşit ekran kartı vardır, birisi onboard ekran kartı diğeri harici ekran kartı. Eğer lol'e girerken bir ayar yapmadıysan yüksek ihtimalle onboard ekran kartını kullandığından düşük fps alıyorsun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
videoyu izle eğer işe yaramazsa geri dönüş yaparsın.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bendede oluyor sıfırlama yapiyorum düzeliyor sonra 1 2 ay sonra tekrar fps dusuyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
740M ekran kartın var ise laptop kullanıyorsundur. Laptopta 2 çeşit ekran kartı vardır, birisi onboard ekran kartı diğeri harici ekran kartı. Eğer lol'e girerken bir ayar yapmadıysan yüksek ihtimalle onboard ekran kartını kullandığından düşük fps alıyorsun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
videoyu izle eğer işe yaramazsa geri dönüş yaparsın.
denedim ya nvidia ile girmeyince zaten 50 fps den yukarı çıkmıyor

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Nvdia güncellemelerde s*çtı desem yeridir. Amd ise aksine her güncellemede fps artışı yaşatıyor.

Üye
6 HİZMET YILI
saphıre hdg4670 bu ürün benim ekran kartı şimdi çalışmıyor bununla aynı olan hangi ekran kartını alabilirim pek anlamıyorum da yardımcı olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...