Ekran Kartları Küresel Dolandırıclık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Her Sene Bir Öncekinin Eskimesi Olayı Ve Yeni Oyunların 1 sene Önce Alınan Teknolojik Aletlerin Kaldıramaması Hakkında Kİ Yorumalarınız Neler İnsanların Cebinden Para Çalınması Çok Kolaylaştı Artık Bunda Oyun Yapımcıalrından Çok Etkileri Örneğin Kesinlikle Elindeki İmkanlarla 1 oyunu Herkese Ulaştırabilirler

Üye
6 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum.sonuna kadar haklısın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Böyle insanlar çoğaldı haklısın böyle konularda dikkatli olmak gerek yani güvenilir yerden

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yani Eminim Ki O Nvdia Öyle Bir Entegre Ekran Kartı Ayarlar Ki rdr2+gta5 kaldırır ya Her Sene Yenisini Almaya Zorluyorlar İnsanı Arkadaş Aynı Zamanda Applın Telefonları Eskitmesi Gibi İşeltim Sistemini Yavaşlatıklarını Açıklamıştı Daha Önce de Yenileri Alınsın Diye Örn 5s iphone 6-6s gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
katılıyorum gereksinimlerde de her oyunda fazladan yazılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sadece ekran kartı değil çoğu şey öyle

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sadece ekran kartlarında olsa neyse (Kendime konuma beklerim bu arada) işlemcilerde de aynı durum var. 10 yıl öncenin sunucu işlemcisi gününüzde biraz ısıtıılıp single core verilip önümüze veriliyor. Kapitalizm işte.
Ekran kartına gelecek olursak GeforneNow'daki bir sistem de bir ekran kartı gördüm Adı : Tesla idi 40gb hafızası vardı. Düşünün yani ne ekran kartlarının planları yapıldı ne işlemcilerin planları yapıldı. Ama piyasaya 10 yıl sonra yayınlanacaklar. Al sana sürümden kazanmak.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Teknoloji gün geçtikçe gelişiyor. Bu tüm teknolojik aletlerde böyle. Güncel olmak lazım. :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bunun için yabancılar "Creative Destruction" diyolar Türkçesi yaratıcı yıkım gibi bişey , mesela gtx 1050 çok tutuldu ama orda duramaz iyisini yapıp satmak zorunda sermayenin sürdürülüp ürünün geliştirmesi için kapitalist düzen işte elimizde daha iyisi yok şuan için...

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
öyle yapmasalar gelir elde edemezler dostum adam 1 tane alır ömürlük kullanır buda onlara gelir elde ettiremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...