Onaylı Üye
Eskiden bu ekrandaki çizgileri ve işaretleri kapatabiliyodum şimdi nasıl kapandığını bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı?
Teşekkür ederim ama onu sormuyorum. Ekranımda oyun hariç hiç bişey gözükmesin istiyorum.Script menüsünde draw yazanlar çizgi ayarlarıdır o kısımdan açıp kapatabilirsin. Eğer uğraşmak istemiyorsan hazır confingleri deneyebilirsin
Awareness kısmından kapatacaksın istersen ben sana config atayım onu kullan bu arkadaşın config'inde hiç draw yok:Teşekkür ederim ama onu sormuyorum. Ekranımda oyun hariç hiç bişey gözükmesin istiyorum.
Eskiden bir tuşa basınca herşey gidiyodu tekrar basınca geri geliyordu öyle bişey yok mu şuan?Awareness kısmından kapatacaksın istersen ben sana config atayım onu kullan bu arkadaşın config'inde hiç draw yok:
https://memoryhackers.org/konular/l...n-shamanbey-config-19-01-2023-updated.255738/
Wsrebron'da hiçbir zaman öyle bir şey yoktu sen LPReborn ile karıştırıyorsun büyük ihtimalle çünkü onda F7 tuşu ile kaldırılıyordu tüm drawlar o yüzden bunda öyle bir olay yok teker teker kapatacaksınEskiden bir tuşa basınca herşey gidiyodu tekrar basınca geri geliyordu öyle bişey yok mu şuan?
Wsrebron'da hiçbir zaman öyle bir şey yoktu sen LPReborn ile karıştırıyorsun büyük ihtimalle çünkü onda F7 tuşu ile kaldırılıyordu tüm drawlar o yüzden bunda öyle bir olay yok teker teker kapatacaksın
Doğru ben LPReborn kullanmıştım. Yardımcı olduğun için teşekkürler.Wsrebron'da hiçbir zaman öyle bir şey yoktu sen LPReborn ile karıştırıyorsun büyük ihtimalle çünkü onda F7 tuşu ile kaldırılıyordu tüm drawlar o yüzden bunda öyle bir olay yok teker teker kapatacaksın
Guncellenmis config mi buAwareness kısmından kapatacaksın istersen ben sana config atayım onu kullan bu arkadaşın config'inde hiç draw yok:
https://memoryhackers.org/konular/l...n-shamanbey-config-19-01-2023-updated.255738/
Benim configim değil bilmiyorumGuncellenmis config mi bu
Attığın configde mapdeki drawlar açık mıBenim configim değil bilmiyorum
Hayır tüm drawlar kapalı diyorum ya işteAttığın configde mapdeki drawlar açık mı
drawları kapatabilirsin scdeki ben öyle yapıyordumEskiden bu ekrandaki çizgileri ve işaretleri kapatabiliyodum şimdi nasıl kapandığını bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı?