Ekranı Kırık Telefondan Dosya Aktarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kullandığım telefonun ekranı kırıldı,Fakat bildirim sesi titreşim vs. geliyor,type C kablo ile nasıl dosya aktarımı yapabilirim?(bilgisayara)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam bilgisayara bağla telefonu dosya olarak seç alırsın

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Öncelikle telefonun İphone mu yoksa android herhangi bir telefon mu ? Usb kablosuyla bilgisayara bağlanınca telefonun gözükmüyor mu ? Gözüküyorsa direk ordan fotoğraflarını videolarını taşıyabilirsin. Gözükmüyorsa bana tekrar yazarsan sorduklarım hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
huawei marka bir cihaz ise hi suite diye bir uygulama var pc için oradan telefonu detaylı şekilde kontrol edebiliyor olman lazım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Öncelikle telefonun İphone mu yoksa android herhangi bir telefon mu ? Usb kablosuyla bilgisayara bağlanınca telefonun gözükmüyor mu ? Gözüküyorsa direk ordan fotoğraflarını videolarını taşıyabilirsin. Gözükmüyorsa bana tekrar yazarsan sorduklarım hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
Ekrandan da dosya aktarımı yada fotoğraf aktarımı yapılacak mı diye pc soruyor seçim yapamazsan telefonda fotoğraf gözükmez sadece dosyalar görünür ama pc ye bağlandığında telefonu pc fotoğraf makinesi formatında görüyorsa hiçbir sıkıntı olmaz
Google bulut sistemi otamatik kaydetme yaptıığı için bulut sisteminden yedek alınabilir

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Ekrandan da dosya aktarımı yada fotoğraf aktarımı yapılacak mı diye pc soruyor seçim yapamazsan telefonda fotoğraf gözükmez sadece dosyalar görünür ama pc ye bağlandığında telefonu pc fotoğraf makinesi formatında görüyorsa hiçbir sıkıntı olmaz
Google bulut sistemi otamatik kaydetme yaptıığı için bulut sisteminden yedek alınabilir
daha önce yaptıysa sormuyor bide iphone ise siri özelliği sayesinde yapabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bro bilgisayara bağla bilgisayardan aktarım türünü seç bir program ile yapılıyor bu ordan al dosyalarını telefonu patlat sonra

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayara bağlansın mı diye soru soruyor sana eğer daha önceden bağladıysan telefonunun ekranını bile yansıtabilirsin bilgisayara youtebede videoları var.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bazı telefonlarda bilgisayar ekranını telefon ekranı olarak kullanmana izin veriyor, hatta klavye ve mouse ile tablet görünümünde telefonun içerisinde gezebiliyorsun. Kendi telefonun için bi araştır, bulduğunda rahatlıkla dosyalarını istediğin yere yedekleyip sonra oradan alabilirsin.

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
drfone adlı uygulama benim işime yaramıştı sizede yarayabilir deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kullandığım telefonun ekranı kırıldı,Fakat bildirim sesi titreşim vs. geliyor,type C kablo ile nasıl dosya aktarımı yapabilirim?(bilgisayara)
knk pc ile telefonu bağla kabloyla ordan yapabiliyorsun diye biliyorum ama bazı telefonlarda onay istiyor onlarda nasıl yapılıcagını bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...