Colluthus
Seçkin Üye
ddr vs. uyuyor Mhz uyuyor yani takıp denesem herhangi bir kartta vs. yanma veya bozulma olurmu?uyumlu olmaz diye düşünüyorum benim fikrim 2 farklı ram 1 pcde takılı olursa muhtemelen sorunlar çıkabilir
ben şahsen olacağını düşünüyorum ama bi müşteri temsilcisiyle veya bilgili biriyle konuşman lazım yani bana göre tak bi sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama sen gene bilgili veya müşteri temsilcisi ile konuşddr vs. uyuyor Mhz uyuyor yani takıp denesem herhangi bir kartta vs. yanma veya bozulma olurmu?
Post automatically merged:
elimde aynı marka 4 tane 2 gblık ramler var bu pcedkileri kingston elimde olanlar samsung kingstonları çıakrtıp tamamen samsug taksam olur mu
Peki bu yeni takacağım ramler sorun çıakrtırmı 4üde aynı olucak kendi bilgisayarımda kingston marka ram var 2 tane 2gb 4 tane 2 gblık samsung taksam olur mu herhangi bir hata alır mıyımaynı marka takarsan daha iyi olur sanırım pek fikrim yok ama sorun çıkartabilir farklı modeller 1 pcde
şuan elimde olanlar olmaz mı peki?Dostum öncelikle yazdığın ram'in pin değerine ulaşamadım ram alırken kaç pin olduğu önemli uyumluluk açısından markanın da pek bir önemi yok çok nadir durumlarda uyumsuzluk yaşanıyor aşağıdaki linkten anakartına uyumlu ram vs ssd listesi vs herşey var oradan bakabilirsin bütçene uygun olanına.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum yazdım ya mesajımda ram eski model olduğu için pin değerini bulamadım sitedeki uyumlu ram'lerden almak her zaman daha garantidirşuan elimde olanlar olmaz mı peki?
Tamamdır çok teşşekür ederim yeni bir RAM satın alacağım.Dostum yazdım ya mesajımda ram eski model olduğu için pin değerini bulamadım sitedeki uyumlu ram'lerden almak her zaman daha garantidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?