iki programa da yabancıyım araştırmam lazım zaman da az biliyor musunMerhabalar bir arkadaşım MyCreativeShop ve FotoJet programlarını kullanarak kendi marketine broşür yapıyordu ama tam detayını bilmiyorum umarım yapabilirsin
hocam araştırma için teşekkür ederim ama kullandığı programı indirmede hata çekiyorum ya onu çözücem ya da başka program aricam[
hocam senin için küçük bir araştırma yaptım belki bu sana yardımcı olur.
Merhaba bendede bu sorun vardı bilgisayarı yeniden başlat ve sil tekrar yükle.Merhaba arkadaşlar el broşürü hazırlamam gerekiyor fakat düzgün bir program bulamadım cs6 dan yapayım diyorum arka tarafı nasıl doldurucam onu bilmiyorum
adobe illustrator diye bir program var onda da indirirken bu hatayla karşılaşıyorum yani kısacası bunun için hangi programı tavsiye edersiniz ?
KATLAMALI BROŞÜR
Ekli dosyayı görüntüle 69519
Tek kerelik bir şeyse bence bir mimaradan yardım iste.Merhaba arkadaşlar el broşürü hazırlamam gerekiyor fakat düzgün bir program bulamadım cs6 dan yapayım diyorum arka tarafı nasıl doldurucam onu bilmiyorum
adobe illustrator diye bir program var onda da indirirken bu hatayla karşılaşıyorum yani kısacası bunun için hangi programı tavsiye edersiniz ?
KATLAMALI BROŞÜR
Ekli dosyayı görüntüle 69519
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?