Arkanda
Ultra Üye
katılıyorum zaten bunlar hep kullanılan şeylerdi elayja kullanınca mı battıElayja, nadir takip ettiğim lol kanallardan biri. Hak ettiği yerde olmadığını düşünüyorum.
Ayrıca boş beleş bir kavga, gereksiz bir tartışma konuyu çok uzattılar bence zaten konuya nokta koymuş elayja.
elayja shaconun yüzünü video kapak fotoğrafı yapmış(yanlış hatırlamıyorsam dorada jannanın yüzünü kapak fotosu yapmış (doradan önce evet doradan önce)dorada bunu görünce elayjaya karşı bi tweet atıyo ne yazdığını unuttum ama sildi dorakonu nedir şu ana kadar hiç duymadım şaşırdım şuanda?
neden?ben oyumu bir istanbul beyefendisi olan dora'dan yana kullanıyorum.
yazdım burayakonu nedir şu ana kadar hiç duymadım şaşırdım şuanda?
yazdımOlay ne?
yazdımOlay ne tam olarak? Olayıda biraz açarsan daha iyi olur.
Dora'nın dediği ben Janna yaptım sen benden fikir çaldın falan mı?katılıyorum zaten bunlar hep kullanılan şeylerdi elayja kullanınca mı battı
Post automatically merged:
elayja shaconun yüzünü video kapak fotoğrafı yapmış(yanlış hatırlamıyorsam dorada jannanın yüzünü kapak fotosu yapmış (doradan önce evet doradan önce)dorada bunu görünce elayjaya karşı bi tweet atıyo ne yazdığını unuttum ama sildi dora
neden?
yazdım buraya
yazdım
yazdım
evetDora'nın dediği ben Janna yaptım sen benden fikir çaldın falan mı?
beklemezdim doradan yaEğer objektif bir düşünce ile yaklaşirsam Elyaja haklı, dora çok fazla boş yapmiş kanka cidden
Dora boş yapmış o zaman hemde baya boş yapmış.evet
beklemezdim doradan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?