Yakın zamanlarda bilgisayar toplamayı düşünüyorum, fakat elden yani vatan v.b yerlerden kendimmi toplasam yoksa internetten mi ? internetten daha uyguna gelir diye düşünüyorum fakat teknik servis v.b problemler yaşayacağımı söylüyorlar o yüzden sizede danışmak istedim
Neden teknik servis problemi yaşayacakmışşsın ki? İnterntten aldığın ürünün de kutusu ve faturası var , mağazadan aldığının da. Kesinlikle internetten almanı tavsiye ederim. Toplayacğın sisteme göre değişir ama ortalama 500 TL kara geçersin.
internetten toplamak maddi açıdan yararına olur he elden toplamak istiyorum ben parçaları görmek istiyorum güvenilir olmasını istiyorum dersen toplayabilirsin
elden toplarsan görerek severek toplarsın eğlenceli olur. Ancak internetten toplarsan maliyeti sanırım daha düşük olur bu sayede ekstra klavye mouse alabilirsin.
Dostum şuan dolara baktığında dolar uçuyor , biraz bekle derim ama daha da artabilir , İnternet ten toplaman daha faydalı olacaktır , indirimlerden falan haberdar oluyorsun sonuçta.
İnternetten çünkü garantili sitelerde var bide sahibindende falan çok iyi toplanmışlar var arkadaşım 3.800 tl ye asus msi karışımı pc aldı 16 gb ram 4 gb ekran kartı i7 işlemci bi bak derim ve site adı vermek yasak mı bilmiyorum k.b