Eldenmi , İnternetten mi Toplasam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yakın zamanlarda bilgisayar toplamayı düşünüyorum, fakat elden yani vatan v.b yerlerden kendimmi toplasam yoksa internetten mi ? internetten daha uyguna gelir diye düşünüyorum fakat teknik servis v.b problemler yaşayacağımı söylüyorlar o yüzden sizede danışmak istedim

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Internette çok güzel güvenilir siteler var bence internetten topla derim

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Neden teknik servis problemi yaşayacakmışşsın ki? İnterntten aldığın ürünün de kutusu ve faturası var , mağazadan aldığının da. Kesinlikle internetten almanı tavsiye ederim. Toplayacğın sisteme göre değişir ama ortalama 500 TL kara geçersin.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
internetten toplamak maddi açıdan yararına olur he elden toplamak istiyorum ben parçaları görmek istiyorum güvenilir olmasını istiyorum dersen toplayabilirsin

Üye
7 HİZMET YILI
elden toplarsan görerek severek toplarsın eğlenceli olur. Ancak internetten toplarsan maliyeti sanırım daha düşük olur bu sayede ekstra klavye mouse alabilirsin.

Üye
7 HİZMET YILI
internetten toplayacaksan bilgisayar odaları paylaşan instagram sayfaları var onlardan yardım iste bütçeni felan söyle yardımcı olurlar

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum şuan dolara baktığında dolar uçuyor , biraz bekle derim ama daha da artabilir , İnternet ten toplaman daha faydalı olacaktır , indirimlerden falan haberdar oluyorsun sonuçta.

Yusufy
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İnternetten çünkü garantili sitelerde var bide sahibindende falan çok iyi toplanmışlar var arkadaşım 3.800 tl ye asus msi karışımı pc aldı 16 gb ram 4 gb ekran kartı i7 işlemci bi bak derim ve site adı vermek yasak mı bilmiyorum k.b

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...