Üye
Peki güç kaynağını kıssam oyunlarda bi etkisi olur mu fps düşüşü falanHayır onunla alakası yok kasanın harcadığı güç artmıştır güç kaynağından ötürü olabilir.
Gücü neyse o olmalı yoksa parçaları çalıştırmayabilir.Peki güç kaynağını kıssam oyunlarda bi etkisi olur mu fps düşüşü falan
550 wattBildiğim kadarıyla pc o kadar etkilemiyordu elektrik faturasını. Güç kaynağın ne kadarlık?
haklısınız oyundan oyuna bile fark ediyor 1 ay lol oynadım 80 tl geldi 1 ay apex oynadım 100 tl geldi teşekkürlerKasanın Güç Kaynağı İle İlgili Oluyor Bu Problem Seninde Ne Kadar Kullandığın Önemli
sanmıyorum knk eski pc ile ne kadar süre geçiriyorsam onlada aynı süre geçiriyorumbiraz fazla kullanmışsındır belki yeni pc aldığın için
gece falan kullanıyorsan gece elektrik dağıtım ücretleri şirketten şirkete değişiyorsanmıyorum knk eski pc ile ne kadar süre geçiriyorsam onlada aynı süre geçiriyorum
bunu bilmiyordum bildiğim iyi oldu teşekkür ederimgece falan kullanıyorsan gece elektrik dağıtım ücretleri şirketten şirkete değişiyor
ama yinede biraz olsada faturayı azaltabilirgüç kaynağını kısman senin için çok büyük hata olur. Ekran kartı minimum ve maksimum değerlerinde çekmesi gereken bir aralık yerine minimum çekerse senin de ona göre performanslı yüksek fps almanı beklemen hata olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?