i miss you
Seçkin Üye
1 litre bana muhtemelen yıllık yeter bana böyle boğaz ağrıtan bir tarif verebilirmisin ve nerden alacağımıLikitler makineyi bozmazlar, tabii merdivenaltinda su falan koyabiliyorlar daha fazla miktar elde etmek için, o da coile zarar verir sadece. Likiti nasıl temin edersin bilemiyorum, güvendiğim bir site satmayı bırakmis ancak kendim yapiyorum ben, oneririm.
nbase alman gerekli önce, içiyor isen vg ve pg nedir bildiğini varsayıyorum. ben "falcon kimya"dan temin ediyorum. onun disinda aromaları ilke kimya gibi yerlerden tekil olarak da temin edip reçete ile yaparsin:1 litre bana muhtemelen yıllık yeter bana böyle boğaz ağrıtan bir tarif verebilirmisin ve nerden alacağımı
boğaz vurumu için ne kullanmam lazım bide mentol içinnbase alman gerekli önce, içiyor isen vg ve pg nedir bildiğini varsayıyorum. ben "falcon kimya"dan temin ediyorum. onun disinda aromaları ilke kimya gibi yerlerden tekil olarak da temin edip reçete ile yaparsin:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
mix aroma alıp sadece nbase ile karistirip demleyerek de yaparsın.
mentollu olani kendiniz secmeniz lazim, ben heisenberg oneririm bir bak istersen. likitteki pg miktari ve nikotin arttikca bogaz vurumu artar. ben 12mg salt 60/40 vg/pg kullaniyorum, oneririm.boğaz vurumu için ne kullanmam lazım bide mentol için
ben hayvan gibi içiyorummentollu olani kendiniz secmeniz lazim, ben heisenberg oneririm bir bak istersen. likitteki pg miktari ve nikotin arttikca bogaz vurumu artar. ben 12mg salt 60/40 vg/pg kullaniyorum, oneririm.
işte okadar para yokbe dostum 1 tane alıyorum ömürlük yaşatmak istiyorumkullan at devam etsene kanka madem tüketiyosun en orjınalı lıkıtın nası cıkacagını bılemssin
deneyin kendinize gore bulursunuz zaten. benim bu 9. postam falan, 3. postamda neyi en cok sevdigimi bulmustum.ben hayvan gibi içiyorum80 20 vg pg öneriyolar içimimi bilenler 20mg nikotin denicen toplam 1lt kaça maal olur denicem teşekkürler
Post automatically merged:
işte okadar para yokbe dostum 1 tane alıyorum ömürlük yaşatmak istiyorum
dostum sadece yorum kasmak için yaptın demi bu yorumuİnternette biraz araştırma yapın, ihtiyacınız olanı teslim edebilecek satıcıları bulabilirsiniz.
şuan normal sigara veya elektronik sigara kullanmıyosan hiç alma alışkanlık yapar ama alcam diyorsan smok veya vaporesso yada juul almanı tavsiye ederim likiti evde kendin yap diyerleri merdiven altıbu elektıronik sigaralar nası bişi bnde almak istiyorum tavsiye edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?