atomizer de değişiyormuş ne kadar sürede bir değişmesi lazım yanık tadı geldiğinde temizlenip kullanılmaya devam edilmiyormu hocammarkayla ilgili bilgim yok ama likit 50 tl pamuğudur falan 70 80tl tutar içmene bağlı olarak likit fiyatın aylık 150 200 olur onun içinde sabah akşam içmen lazım
bir de önerebilceğiniz bir makine varmımarkayla ilgili bilgim yok ama likit 50 tl pamuğudur falan 70 80tl tutar içmene bağlı olarak likit fiyatın aylık 150 200 olur onun içinde sabah akşam içmen lazım
elektronik sigara bağımlılıktan kurtulmaya yardım ediyor mu yoksa şehir efsanesi mi bu ( belki kişiden kişiye değişiyordur )Merhaba gençler elektronik sigara almayı düşünüyorum bu gün ki piyasaya göre likit falan her şeyi dahilBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu makineye ne kadar harcarım bir de makineyi duydunuzmu biliyomusunuz güzel mi ilk defa kullanıcam elektronik sigara
fiyatı 70-110 tl arasındaydı ayrıca çok kaliteliydiler fotoğraflarını atarım şimdi.
Tamamen şehir efsanesi hatta sigara içmeyen birine sigaraya başlatması muhtemel, Ünide fiyatları uygunken kullanmıştım bende sigarayı bırakma gibi bir istek olmadıelektronik sigara bağımlılıktan kurtulmaya yardım ediyor mu yoksa şehir efsanesi mi bu ( belki kişiden kişiye değişiyordur )
şehir efsanesi bence kanka hiçbir işe yaramıyo o konudaelektronik sigara bağımlılıktan kurtulmaya yardım ediyor mu yoksa şehir efsanesi mi bu ( belki kişiden kişiye değişiyordur )
yanlış anlamadıysam dedikleriniz puff hocam bende kullanıyorum çok güzel tadı varValla reis elektronik sigara alacaksan iyisinden al, ucuz dandik bir şey alınca ağzına likit geliyor dişlerinin önü hepsi likit dolu oluyor çok kötü bir şey bu ayrıca çok çabuk ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor ben çok kullandım yurt dışına gidip aldığım 3500 çekimlik olanları vardı beni 2-3 hafta götürüyordu kişiden kişiye değişir tabii ki ama fiyatı 70-110 tl arasındaydı ayrıca çok kaliteliydiler fotoğraflarını atarım şimdi.
Evet sonra ki mesajımda fotoğraflar ile de belli etmişimyanlış anlamadıysam dedikleriniz puff hocam bende kullanıyorum çok güzel tadı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?