Süper Üye
Hocam inan bilmiyorum nereden aldığına göre değişir. Bilindik sitelerde 1 hafta içinde oluyor diye biliyorumKeşke karşıma çıkaydı da bende alabileydim oradan hocam. İade yapılıyorsa bu ürünü iade etmeli miyim? Bildiğim kadarıyla ürün ulaştıktan sonra iade olmuyor ama. 15 gün geçmedi daha.
O zaman dediğin gibi iade daha mantıklı olur, en azından zarar etmezsin.İade yapmak mantıklı gibi yarın iade talebi oluşturacağım. Satışa sunarsam KDV vergisi falan kesiyordu sanırım Trendyol. O sebeple ürün 6,940 dan bile daha az fiyata gelebilir.
Trendyoldan aldım hocam. 2 gün falan oldu ürünün üstünden. Yarında üçüncü günü işte.Hocam inan bilmiyorum nereden aldığına göre değişir. Bilindik sitelerde 1 hafta içinde oluyor diye biliyorum
8.3kdan bence gidebilirÖncelikle elimde Xbox Series S cihazı var. Ürün sıfır gibidir, bir sorunu yok ve garantilidir. 11 ay garantisi devam etmekte. İçinde Overwatch 2,efootball 2023 ve Back 4 Blood'un yanında Ultimate Gamepass ek olarak bulunduracağım. (Daha Gamepassi almadım, satarken almayı düşünüyorum ek olarak) Xbox Series S'i alırken detaylı inceleme yapmadığım için CD girişi olmadığını farkettim ve oyunları yüklerken eziyet çektim. Satmayı düşünüyorum ve bu parayı bir kenara koyup ileride PS5 almayı düşünüyorum. Malum özellikleri bana daha cezbedici geliyor. Sizce bunun satış fiyatı ne kadar olur veya olmalı?
6-7 k arası rahat satarsın knk herhangi bi sorunu yoksaÖncelikle elimde Xbox Series S cihazı var. Ürün sıfır gibidir, bir sorunu yok ve garantilidir. 11 ay garantisi devam etmekte. İçinde Overwatch 2,efootball 2023 ve Back 4 Blood'un yanında Ultimate Gamepass ek olarak bulunduracağım. (Daha Gamepassi almadım, satarken almayı düşünüyorum ek olarak) Xbox Series S'i alırken detaylı inceleme yapmadığım için CD girişi olmadığını farkettim ve oyunları yüklerken eziyet çektim. Satmayı düşünüyorum ve bu parayı bir kenara koyup ileride PS5 almayı düşünüyorum. Malum özellikleri bana daha cezbedici geliyor. Sizce bunun satış fiyatı ne kadar olur veya olmalı?
6-7 k arası rahat satarsın knk herhangi bi sorunu yoksa
Hocam kaç haftalık konu, çoktan 7.6k dan garantili tek kol satışa sundum. Hala da bekliyorum, satılmaz ise o fiyatlara düşmeyi düşünürüm teşekkürler.7-8 bin tl arasında satabilirsiniz hocam
hocam nerde satışa koydunuz sahibinden letgoya koymadıysanız oralarada koyun hızlı satılırHocam kaç haftalık konu, çoktan 7.6k dan garantili tek kol satışa sundum. Hala da bekliyorum, satılmaz ise o fiyatlara düşmeyi düşünürüm teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?