Elime geçen NoteBook hk. (Düzenleme, windows defender)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Acer aspire 1810t bir notebook elime geçti. Windows 10 kurdum ve hızlandırma çoğu ayarı yaptım. Windows defender ve hizmetler bölümüne dokunmadım. Windows defenderi nası kapatacağımı ve hizmetlerde işe yaramayan performans arttıracak hizmetleri söyler misiniz ona göre kapatacağım? Güvenlik duvarıda ağırlık yapar mı?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum windows defenderı kapatmak için en basit yönetem olan defender control programını
indirerek 1 tıkla kapatabilirsin

arama büyütecine msconfig yazıp sistem yapılandırması ayarlarını açıp hizmetler bölümünden işe yaramayan programları isteğine göre kapatabilirsin ama ben önermem sistemsel programlarda olduğu için onun yerine başlatmadaki programları kapatarak pc de performans artışı sağlayabilirsin birazcık
kullanmadığın uygulamarı ise uykuya al

birde pc yi dengeliden performas ayarına çek

Son düzenleme:
Köylü KatırTekmesi
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
%temp% windows perfeck sil masaust uygulama bırakma bı tane klasor olursur ona at arka planda gereksiz çalısan uygulamalar kapat

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güç seçeneklerinde yüksek performansa al
Eyw
dostum windows defenderı kapatmak için en basit yönetem olan defender control programını
indirerek 1 tıkla kapatabilirsin

arama büyütecine msconfig yazıp sistem yapılandırması ayarlarını açıp hizmetler bölümünden işe yaramayan programları isteğine göre kapatabilirsin ama ben önermem sistemsel programlarda olduğu için onun yerine başlatmadaki programları kapatarak pc de performans artışı sağlayabilirsin birazcık
kullanmadığın uygulamarı ise uykuya al

birde pc yi dengeliden performas ayarına çek
Sağ ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...