Elinde logitech g300s makro bulunan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
merhaba ben pubg steam oynuyorum dilerseniz oyun adınızı bırakın eklerim her neyse konu bu değil, biliyorsunuz ki pubg steamin yeni adı makro steam, 3x ile beryl ile kusursuz sprey atıyorlar ve bende uyuz oluyorum, ben makro işlerinden anlamıyorum eğer elinizde logitech g300s pubg steam için sekmeyen ayar varsa paylaşabilir mi? gerçekten çok iyi olur araştırdım fakat bulamadım veya ben yapamadım.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ContraV0LTA nick
Kral macrolu işlere hic bulaşma ben denemiştim oyun ban attı geri açtırdım banımı bu arada Steam Pubg kadar boktan bir oyun yok. Şu oyunu bırak kafan rahatlar

Son düzenleme:
YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bende g300s kullanıyorum fakat steam pubg macrosu kullanamdım şuana kadar mobile olanı için kardeşim kullanıyordu ama mobile ile steam farklı oluyor hem macro kullanacağına eğer sitede hilesi varsa direkt hilesini kullanabilirsin eğer macroyu bulursam sana özelden linkini atarım
(bende şuan blody mouse için pubg makrosu var )

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
I have a logitech g 300s too, but I prefer to use the game's macros, such as assassins and 113, they work very well

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
google a yazarak sonuçları deneyip gözden geçirebilirsin dostum , youtube da aratsan da olur

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Steam var bloody

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...