Süper Üye
bir süre boost yaptım. Profosyonel oynarsan böyle bir şey mümkün değil. Ek olarak elo boost zaten yasak bir şey. Adam hiçbir şey yapamaz. Boost yaptıranın kendine saygısı yokturKardeş iyi güzelde Scriptden ban yerse boostladığın adamlar ne olacak. Dolandırıcılık yapalım mı diyorsun anlamadım tam. Yüzyılın paralı scriptini de kullansan 1-2 videolu reporta bakıyor.
discord ve whatsapp olabilirbu grup discord üzerinden mi olacak yoksa ts falan mı
doğru söylüyorsun dolandırıcılık oluyor sanki adam eline bir alıyor hesabı düşünsene 400 tl vermiş diyelim ban yiyor morali bozulur insanın empati kurmak lazım birazKardeş iyi güzelde Scriptden ban yerse boostladığın adamlar ne olacak. Dolandırıcılık yapalım mı diyorsun anlamadım tam. Yüzyılın paralı scriptini de kullansan 1-2 videolu reporta bakıyor.
Kankacıgım Ban dalgası geldiği zaman aktif sc kullandıgım 2 hesap vardı. 1 ini full kullandım diğerini 1 hafta önce bırakmıştım. Bıraktığım hesap ban yemedi aktif kullandıgım yedi. Yani Ban dalgası geldiği zaman aktif olarak sc kullanılıyorsa o hesap ban yer ama şöyle hesap 1 2 hafta dinlendirilirse sorun çıkmayacaktırKardeş iyi güzelde Scriptden ban yerse boostladığın adamlar ne olacak. Dolandırıcılık yapalım mı diyorsun anlamadım tam. Yüzyılın paralı scriptini de kullansan 1-2 videolu reporta bakıyor.
ban wave in ne zaman gelip gelmeyeceğini nereden biliyorsunKankacıgım Ban dalgası geldiği zaman aktif sc kullandıgım 2 hesap vardı. 1 ini full kullandım diğerini 1 hafta önce bırakmıştım. Bıraktığım hesap ban yemedi aktif kullandıgım yedi. Yani Ban dalgası geldiği zaman aktif olarak sc kullanılıyorsa o hesap ban yer ama şöyle hesap 1 2 hafta dinlendirilirse sorun çıkmayacaktır
aktif şekilde hizmet devam ediyo lig e göre fiyat belirliyoruzbaşarılar dostum ekip başlayınca bi ara gene bu konu altından bi elo boostunuzun fiyatlari hkkinda bi paylasim yapaiblir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?