Uzman Üye
kesmesine keserim ama olmadımı olmuyor arkadaş sanki cho tek geliyorScripti doğru kullanmıyorsun o halde. Vayne ile solodan gelen cho yu 2 itemle dahi kesersin. Olay space basmak değil x ve z tuşlarını da kullan çok işine yarayacaktır hatta bazen kaçarken k tuşuna bile bas dodgeyi kapat saçma salak dodgeler atmasın script.
Cevap olarak işaretlensinScripti doğru kullanmıyorsun o halde. Vayne ile solodan gelen cho yu 2 itemle dahi kesersin. Olay space basmak değil x ve z tuşlarını da kullan çok işine yarayacaktır hatta bazen kaçarken k tuşuna bile bas dodgeyi kapat saçma salak dodgeler atmasın script.
aga sana duo lazımvalla arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama sc ile gözüm kapalı plata çıkarım diyenler hayal görüyor sanırım ... elosunda oynuyorum adcyi sup twitch geliyor 0 12 neyse latede iş yaparız diyorum vayne ile bi geliyor solodan cho gath tek atıyor neyse bi sonraki oyun solo draven geliyor 1/9 oynuyor çıkılmayınca çıkılmıyor aga 100 galibiyetim var hala gümüş 3üm
O yüzden prenle girceksin kardeşim lole yoksa böyle çıkamıyorum die üzülürsün solo oyun taşınılmıyor malesefvalla arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama sc ile gözüm kapalı plata çıkarım diyenler hayal görüyor sanırım ... elosunda oynuyorum adcyi sup twitch geliyor 0 12 neyse latede iş yaparız diyorum vayne ile bi geliyor solodan cho gath tek atıyor neyse bi sonraki oyun solo draven geliyor 1/9 oynuyor çıkılmayınca çıkılmıyor aga 100 galibiyetim var hala gümüş 3üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?